Αθλητισμός

Η “πρώτη” Tσιώλη στα Παλιάμπελα – Τέσσερις της Ακαδημίας στην προπόνηση, έφυγε ο Γρίβας

Την πρώτη του προπόνηση στα Παλιάμπελα έκανε το πρωί της Τετάρτης ο Σάκης Τσιώλης ξεκινώντας το πενθήμερο των αξιολογήσεων του ρόστερ που θα ολοκληρωθούν με εργομετρικά το Σαββατοκύριακο, πριν οι μελανόλευκοι φύγουν σε διακοπές.

Παρουσία του αντιπροέδρου της ομάδας Κώστα Παπασταμάτη και του εκτελεστικού διευθυντή Βασίλη Παναγιωτόπουλου, ο νέος τεχνικός της Καλαμάτας έκανε την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και κατόπιν βγήκε στο γήπεδο για προπόνηση.

Μαζί με την πρώτη ομάδα βρέθηκαν και τέσσερις ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες, οι Γκότσης, Μουζάκης, Δρούγας, Σαούτης με τον 62χρονο καρδιτσιώτη τεχνικό να δείχνει με το καλημέρα πώς θα κάνει πράξη την πρόθεση του -έτσι όπως την εξέφρασε και στην επίσημη παρουσίαση του -πως η πόρτα της πρώτης ομάδας θα είναι ανοιχτή για τα ντόπια παιδιά που διαθέτουν ταλέντο και προοπτική εξέλιξης.

Η προπόνηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα με τους μελανόλευκους να δείχνουν ιδιαίτερα ορεξάτοι. Απών ήταν ο Φρίξος Γρίβας ο δανεισμός του οποίου ολοκληρώθηκε και επέστρεψε στον ΟΦΗ.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Σάκης Τσιώλης είχε συνάντηση και με τους επιτελείς των Ακαδημιών της Καλαμάτας, στους οποίους ανέλυσε τα σχέδιά του και το πλάνο της συνεργασίας με την πρώτη ομάδα.

Παράλληλα συνέχισε τις επαφές με καλαματιανούς προπονητές που έχει στα υπόψιν του για τη στελέχωση του τιμ της Μαύρης Θύελλας, το οποίο αναμένεται να λάβει την οριστική του μορφή την επόμενη εβδομάδα.

Η “πρώτη” Tσιώλη στα Παλιάμπελα – Τέσσερις της Ακαδημίας στην προπόνηση, έφυγε ο Γρίβας
To Top