Αθλητισμός

Πρώτη γεύση από Καλαμάτα για την Ειρήνη Τσομπανίδου – “Θέλω πολλές νίκες με τον Απόλλωνα”

To Messinialive υποδέχτηκε το νέο απόκτημα της ομάδας βόλεϊ του Απόλλωνα που βρέθηκε στην Καλαμάτα και είχε την πρώτη συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας

Πρώτη γεύση από την Καλαμάτα και τον Απόλλωνα, o οποίος  αποτελεί το νέο σταθμό της πλούσιας καριέρας της στο χώρο του βόλεϊ, παίρνει αυτές τις μέρες το νέο απόκτημα της καλαματιανής ομάδας Ειρήνη Τσομπανίδου.

Η 29χρονη πρώην κεντρική των Άρη Θεσσαλονίκης, Πανναξιακού, ΑΟ Θήρας, Λαμίας, η μεταγραφή της οποίας στον Απόλλωνα προκάλεσε αίσθηση στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ, βρίσκεται από χθες στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και είχε μία πρώτη συνάντηση με την υπεύθυνη της ομάδας Βίκυ Καραμπάτσου και τον τεχνικό Μπάμπη Μυτσκίδη.

Η Θεσσαλονικιά βολεϊμπολίστρια βρέθηκε στην Πάτρα τις προηγούμενες μέρες για επαγγελματικές της υποχρεώσεις και με την ευκαιρία προγραμμάτισε την πρώτη της έλευση στην Καλαμάτα, ενώ αύριο θα δώσει το παρών σε εκδήλωση του χορηγού της ομάδας ομίλου Αffidea στην Καλαμάτα.

Η Ειρήνη Τσομπανίδου μίλησε στο messinialive για την συμφωνία με τον Απόλλωνα αλλά και τους στόχους της για τη νέα σεζόν.

Χαίρομαι που βρίσκομαι στην Καλαμάτα. Οι στόχοι μου πάντα, προσωπικοί και ομαδικοί είναι η προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό. Μου αρέσει η κορυφή, μου αρέσει να κερδίζω και αυτό θέλω να κάνω και με τον Απόλλωνα, καθώς και η ομάδα έχει υψηλούς στόχους”, λέει η Τσομπανίδου, η οποία είχε καλή εικόνα για τον Απόλλωνα και η προσέγγιση που της έγινε από τους ανθρώπους της ομάδας την κέρδισαν από την πρώτη στιγμή.

Γνωρίζω τον Απόλλωνα καθώς υπήρξα συμπαίκτρια με αθλήτριες της ομάδας. Μάλιστα την παρακολούθησα στην περσινή της πορεία και ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια με τα Πεύκα και μου έχει δημιουργηθεί μία πολύ καλή εικόνα για την ομάδα. Η προσέγγιση της διοίκησης και του προπονητή ήταν πολύ ωραία απέναντί μου, οπότε πήρα την απόφαση να έρθω στην Καλαμάτα. Έχω περάσει αρκετά χρόνια στις επαρχιακές ομάδες, τόσο στα νησιά, όσο και στην ηπειρωτική Ελλάδα, οπότε δεν ήταν δύσκολη η απόφαση”.

Η Τσομπανίδου πήρε πρόγραμμα εκγύμνασης απο τον Μπάμπη Μυτσκίδη για το διάστημα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας που προγραμματίζεται για τα μέσα Αυγούστου, οπότε θα επιστρέψει στην καλαμάτα για εγκατάσταση.

To Top