Το δικό μου Σχολείο

Προνήπια Εκπ. Μπουγά: Επίσκεψη σε κτηνιατρείο

Τα Προνήπια των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά στα πλαίσια της θεματικής ενότητας για τα επαγγέλματα πραγματοποίησαν επίσκεψη στο κτηνιατρείο του κ. Ψώνη.
Εκεί, σαν άλλοι δημοσιογράφοι, με τα μικρόφωνά τους, πήραν συνέντευξη από τον κτηνίατρο, ο οποίος απάντησε στα παιδιά και τα ξενάγησε στους χώρους του κτηνιατρείου. Οι απορίες πολλές και όλες εικονογραφημένες σε καρτέλες που είχαν φτιάξει τα παιδιά στην τάξη.

Επισκέφθηκαν, λοιπόν, το αναρρωτήριο, το χειρουργείο και τον χώρο που εξετάζονται τα ζωάκια, όπου παρατήρησαν τη γιγάντια ζυγαριά, τα εργαλεία και το μικροσκόπιο.
Μάλιστα, εξέτασαν μαζί με τον κτηνίατρο έναν ασθενή σκύλο που επισκέφθηκε το κτηνιατρείο, ακούγοντας την καρδιά του και εξετάζοντας τα μάτια και τα αυτιά του.
Κλείνοντας, τα παιδιά ευχαρίστησαν τον κτηνίατρο λέγοντάς του ένα τραγούδι και προσφέροντάς του μια εικαστική δημιουργία που είχαν κατασκευάσει στο σχολείο την προηγούμενη μέρα. Αυτό που σίγουρα κράτησαν οι μικροί δημοσιογράφοι είναι το πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε και να φροντίζουμε τα ζώα με υπευθυνότητα.

Προνήπια Εκπ. Μπουγά: Επίσκεψη σε κτηνιατρείο
To Top