Αθλητισμός

Προκλήσεις και τραμπουκισμούς καταγγέλλει ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Με ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας Καλαμάτας καταγγέλλει όσα βίωσε η αποστολή της ομάδας βόλεϊ γυναικών στον αγώνα μπαράζ στο Αιγάλεω, για το παιχνίδι που έκρινε την άνοδο στη Volleyleague γυναικών.

Η Καλαματιανή ομάδα εκφράζει την πικρία της για την αντιμετώπιση που είχε αφήνοντας αιχμές για την στάση της Αστυνομίας αναφέροντας πως δεν υπήρχε προστασία όπως είχε ζητήσει, ενώ τα βέλη της στρέφει και κατά παραγόντων για την στάση τους. Δηλώνει περήφανη για την εμφάνιση, το ήθος και τη συμπεριφορά μας απέναντι σε όλες τις προκλήσεις και τραμπουκισμούς που δεχθήκαμε” και σημειώνει πως “χθες δεν υπήρχε ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, επικράτησε ο ΑΛΗΤΙΣΜΟΣ”.

Η ανακοίνωση της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Απόλλωνα Καλαμάτας:

Όταν ξεκινήσαμε το φετινό ταξίδι στη preleague γυναικών κανένας δε μας υπολόγιζε. Από χτες μιλάνε όλοι για εμάς. Όλοι είδαν ότι τελικά υπάρχει αγώνας που δε κερδίζετε μέσα στο γήπεδο… άλλα με άλλα μέσα.

Υπάρχει μεγάλη πικρία από τον τρόπο διεξαγωγής και αντιμετώπισής μας ως ομάδα , ιδιαιτέρα από τη στιγμή που είχαμε ζητήσει προστασία και δεν υπήρχε. Οι επαρχιακές ομάδες δυστυχώς αντιμετωπίζονται αλλιώς. Είναι κρίμα η αστυνομική διεύθυνση της αθλητικής βίας να αποτελεί αρωγό σε τέτοια διεξαγωγή αγώνα….Φαίνεται ότι το κατεστημένο και το στημένο από την αρχή να επικρατεί του υγιούς.

Κάνετε μεγάλο κακό στον αθλητισμό κύριοι που ηγείστε παντού αφήνοντας τέτοιες συμπεριφορές τη στιγμή που διατυμπανίζετε παντού ότι ήλθατε να εξυγιάνετε τον αθλητισμό…Για ποιον άραγε αθλητισμό εννοείται ???

Περήφανοι όλοι για την εμφάνιση μας ,το ήθος και τη συμπεριφορά μας απέναντι σε όλες τις προκλήσεις και τραμπουκισμούς που δεχθήκαμε.

Κρίμα που ένας τελικός αντί για γιορτή του αθλήματος μόνο αυτό δεν ήταν…

Κρίμα για την αήθη συμπεριφορά εκπροσώπων της διοίκησης του αθλήματος μας.

Ένα μας στεναχωρεί πάνω από όλα..ο,τι δεν είχαμε απάντηση σε ερώτηση παιδιών που βρίσκονταν στο γήπεδο γιατί δεν τα αφήνουμε να χειροκροτήσουν τις αθλήτριες μας..τι να απαντήσεις ο,τι ο φόβος σου κόβει τα χέρια ,τη φωνή την εκδήλωση αγάπης και θαυμασμού.

Τι να πεις στα παιδιά που ρωτάνε γιατί μας απαγορεύετε ???

Εχτές δεν υπήρχε αθλητισμός επικράτησε ο ΑΛΗΤΙΣΜΟΣ ….( ένα γραμμα λείπει από τη δεύτερη λέξη που υπάρχει στην πρώτη).

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας και στην τεχνική ηγεσία.

Είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές στα μάτια όλου του βολεικού κόσμου και όχι μόνον…

Προκλήσεις και τραμπουκισμούς καταγγέλλει ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Δημοφιλέστερα

To Top