ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προεκλογική ομιλία Τσώνη στο Χατζή

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ”

Μεγάλη προσέλευση κόσμου στην προεκλογική ομιλία του συνδυασμού «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ κίνηση πολιτών ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ», στον Χατζή της Δημοτικής Ενότητας Βουφράδων, τη Δευτέρα 20 Μαίου, με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Τσώνη.

Οι πολίτες του Χατζή και των γύρω τοπικών χωριών υποδέχτηκαν σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα το Γιώργο Τσώνη, αλλά πάνω απ’ όλα επιδοκίμασαν τα όσα είπε και όσα ήδη έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει.

Στην ομιλία του, στις προτάσεις του στάθηκε περισσότερο στον άνθρωπο, καθώς είναι η προτεραιότητά του στο έργο που έχει κληθεί να πραγματοποιήσει.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Τσώνης έκανε αναφορά στα επερχόμενα έργα και ειδικότερα: εντάξεις οδοποιίας ΕΣΠΑ, ζητήματα καθημερινότητας και υγείας σε όλα τα ορεινά χωριά, ανακατασκευή και λειτουργία αθλητικού κέντρου, δράσεις και δομές ΚΑΠΗ .
Τέλος, ο Γιώργος Τσώνης δήλωσε στους παρευρισκομένους να κλείνουν τα αυτιά τους σε αναρτήσεις και δημοσιεύσεις που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου. Να έχουν ανοιχτά μυαλά ως κριτήριο των επιλογών τους και να μην εθελοτυφλούν.

Οι πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Βουφράδων με το δυνατό χειροκρότημά τους έδωσαν μήνυμα αισιοδοξίας και μεγάλης νίκης από την πρώτη Κυριακή.

Προεκλογική ομιλία Τσώνη στο Χατζή
To Top