ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αθανασόπουλος: “Θα προτιμήσω τις εφικτές δράσεις και τις κοστολογημένες πρωτοβουλίες”

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”

Νέο μήνυμα νίκης της «Δύναμης Δημιουργίας» από την πρώτη Κυριακή, έστειλαν χθες το βράδυ οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Τρικόρφου. Υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τον Γιώργο Αθανασόπουλο στην πλατεία του χωριού όπου πραγματοποίησε την ομιλία του και αγκάλιασαν τις θέσεις του για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του συνδυασμού του ο κ. Αθανασόπουλος ξεκαθάρισε ότι θα προτιμήσει τις εφικτές δράσεις και τις κοστολογημένες πρωτοβουλίες. Μιλώντας για τη Δημοτική Ενότητα Τρικόρφου, τόνισε πως θα δοθεί μέριμνα  στην αγροτική οδοποιία ενώ θα γίνει και διάνοιξη του δρόμου που οδηγεί στη ζώνη αντιπυρικής προστασίας. Σε ότι αφορά στον οικισμό Τρικόρφου θα αναζητηθεί λύση για τα όμβρια, ενώ θα δοθεί βαρύτητα στην προώθηση του εγγειοβελτιωτικού έργου για την άρδευση των καλλιεργειών. Επίσης θα προωθηθεί αντιστήριξη σε σημεία κεντρικού δρόμου όπου απαιτείται, ενώ θα μελετηθούν βελτιώσεις δημοτικών δρόμων για την ασφαλή μετακίνηση των δημοτών.

Ομιλία στη Βαλύρα

Συνεχίζει τις ομιλίες του ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Αύριο Τετάρτη 22-5-19 θα μιλήσει στις 8 μ.μ. στη Βαλύρα της Δ.Ε. Ιθώμης.

Αθανασόπουλος: “Θα προτιμήσω τις εφικτές δράσεις και τις κοστολογημένες πρωτοβουλίες”
To Top