Αθλητισμός

Πρασσάς: Εχω μάθει να είμαι νικητής, ο στόχος είναι η Super League

Άνετος, με σίγουρο και ξεκάθαρο λόγο και με την αυτοπεποίθηση του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία, ο Γιώργος Πρασσάς κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για την ανάληψη τηςπροεδρίας της Καλαμάτας.

Η συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου της Μαύρης Θύελλας στο ξενοδοχείο Horizon Blu, δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες παρουσιάσεις ομάδων της Superleague, κάτι άλλωστε που αποτελεί και τον απώτερο σκοπό και στόχο αυτής της διοίκησης.

Στην ζωή μου έχω να μάθει να είμαι νικητής”, είπε ο Γιώργος Πρασσάς και έδωσε το στίγμα που θα κινηθεί οίδιος και η διοίκησή του ώστε η Μαύρη Θύελλα να βρει και πάλι τον δρόμο προς τις κορυφαίες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με την διάθεση προσφοράς στον τόπο του, που χαρακτηρίζει κάθε ομογενή, ο ισχυρός άνδρας της Καλαμάτας εξήγησε το όραμά του και ζήτησε πανστρατιά και κοινό μέτωπο όλων των φίλων της ομάδας για να γίνει πράξη.

Ο Γιώργος Πρασσάς είχε δίπλα του στο πάνελ τον αντιπρόεδρο και στενό του συνεργάτη ΧρήστοΠαπαδημητρίου και το νομικό του σύμβουλο Λάμπρο Αδάμου.

Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος και νιώθω μεγάλη τιμή και ευθύνη που μου δόθηκε η ευκαιρία μαζί με τους συνεργάτες μου να αναλάβουμε τα ηνία της Μαύρης Θύελλας”, ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Γιώργος Πρασσάς και συνέχισε:

Ο στόχος είναι ένας, όπως όλοι ξέρουμε, η ομάδα να γυρίσει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και να οργανωθεί σε επαγγελματικό επίπεδο από την αρχή. Προσωπικά πιστεύω ότι αν μπουν οι σωστές βάσεις τα αποτελέσματα θα έρθουν σίγουρα.

“Επίσης ειπώθηκαν κάποια πράγματα που θα ήθελα να απαντήσω για μια ενδεχόμενη ταύτιση της ομάδος, το οποίο σας εγγυώμαι ένα λανθασμένο. Εγώ ζω στην Αμερική 30 χρόνια δεν γνωρίζω κανέναν, δεν έχω επαφή με κανέναν. Στο εγγύς μέλλον σαν Καλαμάτα, σαν Μαύρη Θύελλα μπορούμε να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε, είμαστε ανοιχτοί σε όλους, αλλά πάντοτε για το συμφέρον της Μαύρης Θύελλας.

Επίσης, προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη μας τον κύριο Νίκα και τον δήμαρχο τον κύριο Βασιλόπουλο για τη βοήθειά που παρέχουν στην ομάδα. Ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, οι οποίοι από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την ομάδα τρέχουν ασταμάτητα. Όπως όλοι ξέρετε ξεκινήσαμε από το μηδέν και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο καθημερινώς και σε οργανωτικό επίπεδο και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ξεκινήσαμε το πλάνο με τον προπονητή και τους παίκτες, η ομάδα ξεκινάει προετοιμασία και βλέπουμε πάντα για το καλύτερο. Η ομάδα πάει για πρωτάθλημα αμέσως. Είμαστε τέταρτη εθνική αυτή τη στιγμή, σκοπός μας είναι το πρωτάθλημα αμέσως να ανέβουμε. Έχουμε ξεκινήσει νομίζω δυνατά και θα συνεχίσουμε έτσι”.

Όσο για το φίλαθλο κόσμο, τον στηρίζουμε, τον θέλουμε κοντά μας, θα είμαστε πάντα μαζί τους γιατί χωρίς φιλάθλους δεν υπάρχει ταξίδι.

Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, δεν μου αρέσουν τα λόγια, μου αρέσουν τα έργα.”

Σε ερώτηση για την σχέση με τον πρώην χρηματοδότη της ομάδας Αγαθοκλή Χριστόπουλο, ο κ. Πρασσάς είπε:

Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κ.Χριστόπουλο. Ο κ. Παπαδημητρίου με έφερε σε επαφή μαζί του κατά τα μέσα της περσινής σεζόν για να βοηθήσουμε την ομάδα, κάτι που κάναμε και επίσης για το παιχνίδι με τον Διαγόρα το τελικό δώσαμε ένα πριμ σε περίπτωση ανόδου. Από εκεί και πέρα ο κ. Χριστόπουλος παραιτήθηκε και εκδήλωσα το ενδιαφέρον για την ομάδα. Προσωπικά νομίζω ήταν η πιο σωστή στιγμή να πάρουμε τη Μαύρη Θύελλα για να την πάμε εκεί που της αξίζει.”

Παρέμβαση για το ίδιο θέμα έκανε ο κ. Παπαδημητρίου ο οποίος επισήμανε πως έγινε μία χορηγία 10χιλιάδων ευρώ από τον κ. Πρασσά για τη φανέλα και το πριν το παιχνίδι με το Διαγόρα ο ίδιος του έστειλε 20.000 ως πριμ, χρήματα που του επιστράφηκαν αφού η ομάδα δεν πήρε την άνοδο.

Από εκεί και πέρα τίποτε άλλο, δεν έχουμε καμία εξάρτηση, δεν είναι στην ομάδα μας, δεν συμμετέχει σε αυτό το project”, κατέληξε ο κ. Παπαδημητρίου την αναφορά του στον Αγαθοκλή Χριστόπουλο.

Την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο ο κ. Πρασσάς ανέφερε ότι έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής στην Αμερικήπαίζοντας στο Κολλέγιο που έκανε τις σπουδές του αλλά είναι πρώτη φορά που ασχολείται απο την θέση του παράγοντα.

Για τις μεταγραφές ο κ. Παπαδημητρίου εξήγησε πως θα “κάνουμε υπομονή μέχρι τις 10 Αυγούστου να ξεκαθαρίσει που θα αγωνίζεται η ομάδα, Θα γίνουν 4-5 μεταγραφές”, ενώ για την οργάνωση σε γραφεία,πούλμαν κτλ, εξήγησε πως αποτελούν τα αυτονόητα για να αλλάξει επίπεδο η ομάδα.

Για το ενδεχόμενο η Καλαμάτα να αγωνιστεί τελικά στην Football League, ο Χρήστος Παπαδημητρίου επεσήμανε πως θα εξαντληθεί κάθε περιθώριο προς αυτή την κατεύθυνση χωρίς όμως Καλαμάτα να επιλέξει μεθόδους όπως η εξαγορά ΑΦΜ ή οτιδήποτε άλλο.

“Θα εξαντλήσουμε όποιες πιθανότητες υπάρχουν η ομάδα να πάει στην επόμενη κατηγορία, όποιες πιθανότητες υπάρχουν και δικαιούμαστε. Δεν μπαίνουμε σε καμία διαδικασία αγοράς ΑΦΜ, μακριά από μας αυτά. Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία συναλλαγών κάτω από το τραπέζι. Περιμένουμε από την πολιτεία να πράξει αυτά που πρέπει…”

To Top