Αθλητισμός

ΠΟΛΟ: Ναυμαχίες στην Πάτρα για την ομάδα μίνι παίδων του ΝΟ Καλαμάτας

Στη μάχη της Α’ φάσης του πρωταθλήματος μίνι παίδων (γεν. 2007 και μικρότεροι) ρίχνεται από σήμερα μέχρι την Κυριακή ο ΝΟ Καλαμάτας.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 58 ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα χωρισμένες σε 12 ομίλους. Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας θ’ αγωνιστεί στην Πάτρα στον 11ο όμιλο μαζί με ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Ναυπλίου και ΠΑΕ Άργη. Η ομάδα του ΝΟ Τριχωνίδας που αρχικά είχε κληρωθεί στον όμιλο της Πάτρας τελικά αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

Με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας θα αγωνιστούν οι Κοκονίδης Χρήστος, Βλάσσης Άγγελος, Ζησιμόπουλος Γιάννης, Μαλλωσης Ανδριανός, Μαρκόπουλος Κώστας-Διηνέκης, Μέγγος Γιώργος, Μιχαλόπουλος Θάνος, Μπαρδουνιώτης Λυκούργος, Σουρίλας Ανδρέας, Σπαράγγης Κώστας, Τσακαλάκος Άγγελος, Τσιρτσής Μάριος, Φραγκούλης Στάθης.

Μαζί με τα παιδιά στην Πάτρα θα βρεθούν η έφορος Λυδία Εξηνταβελώνη και οι εξωτερικοί συνεργάτες Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέττο και Νίκος Παναγιώταρος.

Τα παιχνίδια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας είναι για την 1η αγωνιστική 7/2 20:00 ΝΟΚ-ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ, 2η αγωνιστική 8/2 11:00 ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ- ΝΟΚ, 3η αγωνιστική ρεπό, 4η αγωνιστική 9/2 10:00 ΝΟΚ- ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και 5η αγωνιστική 9/2 16:00 ΝΟΠ-ΝΟΚ.

ΠΟΛΟ: Ναυμαχίες στην Πάτρα για την ομάδα μίνι παίδων του ΝΟ Καλαμάτας
To Top