Επί Σκηνής

Σοφία Μποτσέα: “Πολλά θεατρικά σχήματα, λίγοι χώροι”

ΜΕ 50 ΟΡΘΙΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΡΙΞΕ ΑΥΛΑΙΑ Η ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΓΟΥΛΦ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή με μεγάλη επιτυχία οι δέκα παραστάσεις που έδωσε στη Φιλαρμονική το θεατρικό σχήμα ΣΥΝ ΕΝΑ Μιχάλης Τούμπουρος που ανέβασε το έργο “Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ” σε σκηνοθεσία του Κώστα Κατσουλάκη.
Για την ολοκλήρωση της παράστασης μίλησε στο MessiniaLIVE.gr η πρωταγωνίστρια του έργου Σοφία Μποτσέα.
Για την αξία και το ταλέντο της Σοφίας δεν θα πούμε τίποτα, γιατί όποιος την έχει παρακολουθήσει στο θέατρο, είναι δύσκολο να βρει ψεγάδια και την κατατάσσει στα πρώτα σκαλοπάτια της υποκριτικής στη πόλη μας, αγγίζοντας επαγγελματικά επίπεδα υποκριτικής!
Και δεν είναι υπερβολή αφού το επιβλητικό της παίξιμο και η χαρακτηριστική βραχνή φωνή της σε καθηλώνουν!
Η Σοφία – παρά τις αρκετές παραστάσεις φέτος, σαφώς περισσότερες από τις προηγούμενες στο Πνευματικό, που δεν προλάβαινες να στήσεις σκηνικά, τα ξεστήνεις, αφού 4 και 5 παραστάσεις είναι λίγες και δεν ικανοποιούν κανέναν, τόνισε ότι κάθε χρόνο αυξάνονται τα θεατρικά σχήματα και οι χώροι δεν επαρκούν για να δείξει μια θεατρική ομάδα την δουλειά της όσο χρειάζεται.
Την στιγμή που μια παράσταση για να κάνει τον κύκλο της θέλει πάνω από 30 παραστάσεις, εδώ τις έχουμε συμπτύξει κατά πολύ!
Κι έρχεται στο προσκήνιο η μεγάλη απουσία από τα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης της “ΗΛΕΚΤΡΑΣ”…
Η Φιλαρμονική μπορεί να δίνει μια λύση αλλά περισσότερες από 30 θέσεις βγαίνουν εκτός διάθεσης, αφού είναι τόσο πλάγια από την σκηνή που δεν ευχαριστιέται ο θεατής ένα θεατρικό έργο, βλέποντάς το προφιλ!
Ολα τα σχήματα θέλουν να παίξουν μέσα στον Νοέμβριο και να ολοκληρώσουν πριν τις γιορτές και το καλεντάρι είναι γεμάτο.
Για να μην αναφέρουμε τις παράλληλες εκδηλώσεις που στερούν την δυνατότητα ενός μεγαλύτερου κοινού, αφού ο κόσμος μοιράζεται και αυτό είναι στα μειον.
Χαρακτήρισε την Βιρτζίνια ένα υπέροχο ταξίδι κι ανανέωσε το ραντεβού με το θεατρόφιλο κοινό για την επόμενη παραγωγή του ΣΥΝ ΕΝΑ!

To Top