Αθλητισμός

Ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε και τον έβαλαν σε ξαπλώστρα!

Η απίστευτη υπόθεση εκτυλίχθηκε στην Κεφαλονιά όταν ποδοσφαιριστής σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος χτύπησε στη σπονδυλική στήλη και στον αυχένα, αλλά το ιατρείο του γηπέδου ήταν κλειδωμένο!!!
Τότε έσπασαν την πόρτα αλλά δεν βρέθηκε φορείο. Αντιθέτως βρέθηκαν ξαπλώστρες παραλίας.

Ειδικότερα, ο τερματοφύλακας Σπήλιος Κάστης της ομάδας των Πρόννων, ομάδα του τοπικού Κεφαλονιάς, συγκρούστηκε με ποδοσφαιριστή των Διλινάτων (Αρμάντο Ντετλάλα) στο 80′, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην σπονδυλική στήλη και στον αυχένα.

Ο γιατρός του αγώνα έδωσε άμεσα εντολή να έρθει ασθενοφόρο, την ίδια ώρα που ο τερματοφύλακας αδυνατούσε να κινήσει του σώμα του, ενώ ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. Το ιατρείο του γηπέδου ήταν κλειδωμένο, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος των Πρόννων, Σπύρος Σολωμός, να σπάσει το παράθυρο για να μπει μέσα!!

Το ασθενοφόρο από το Αργοστόλι καθυστερούσε υπερβολικά να φτάσει. Αυτό έγινε 40 λεπτά μετά το χτύπημα του άτυχου ποδοσφαιριστή!

Ο Κάστης διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Αργοστολίου συνοδευόμενος από τον γιατρό του αγώνα και τον πρόεδρο των Πρόννων.

Το σημαντικό είναι πως δεν πειράχθηκε η σπονδυλική στήλη του τερματοφύλακα, όπως διαγνώστηκε μετά τη μαγνητική που του έγινε. Προληπτικά θα έμενε το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις…

Προκαλεί εντύπωση πόσο πρόχειρα και ανεύθυνα αντιμετωπίζουν κάποιοι “υπεύθυνοι” την ζωή των αθλητών στους αθλητικούς χώρους…

Πηγή: efimeridakefalonia

Ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε και τον έβαλαν σε ξαπλώστρα!
To Top