ΕΥ ΖΗΝ

PLATEA: Ένας πολυχώρος κόσμημα για την εστίαση και τη διασκέδαση στην Καλαμάτα!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Ανοίγει επίσημα σε μερικές ώρες το νέο all day στέκι της πόλης. Το MessiniaLIVE μπήκε στον χώρο και σας το παρουσιάζουμε!


Ένας επιτοίχιος κήπος εντός του καταστήματος που εντυπωσιάζει

Αέρας αριστοκρατικός, χώρος δύο επιπέδων, που ανεβάζει πολύ τα στάνταρ των μαγαζιών καφέ, εστίασης και διασκέδασης στην πόλη. Ένα πραγματικό κόσμημα για την πόλη, ένα κτήριο που ανακατασκευάστηκε εκ βάθρων και το αποτέλεσμα που απολαμβάνουμε σήμερα πραγματικά ξεπερνάει τις προσδοκίες μας.

Το νεοκλασσικό κτήριο αναδείχτηκε, ζωντάνεψε, και πλέον είναι έτοιμο να φιλοξενήσει όλους μας και να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εστίασης και διασκέδασης, ανεβάζοντας τον πήχη.

Χώρος που θυμίζει Lobby 5άστερου ξενοδοχείου, αίθριο που επιτρέπει το φυσικό φως να περάσει στον χώρο, ακόμα και φυσικός τοίχος από φυτά, και η φύση ζωντανεύει μέσα στον πολυχώρο! Διακόσμηση που παραπέμπει σε παρισινό bistro, αλλά ταυτόχρονα αναδύει έναν ρετρό αέρα της εποχής του μεσοπολέμου. Το παλιό παντρεύεται με το σύγχρονο και αναδεικνύονται μέσα από μια προσιτή πολυτέλεια. Βελούδινα σκαμπό, αναπαυτικοί καναπέδες, ατμόσφαιρα που σε προϊδεάζει για το τι θα επακολουθήσει, ένα πραγματικό στολίδι στο κέντρο της πόλης, μια σοβαρή και μεγάλη επένδυση της οικογένειας Παπασταθόπουλου που βάζει την εστίαση και τη διασκέδαση στην Καλαμάτα σε άλλο επίπεδο.

Ένας πολυχώρος προσεγμένος και στην τελευταία λεπτομέρεια, για τον καφέ, το ποτό σας, για φαγητό και γλυκό, εφάμιλλος των ευρωπαϊκών πολυχώρων εστίασης και διασκέδασης, σάς περιμένει από το πρωί έως αργά το βράδυ για να ξεκινήσετε την ημέρα σας, αλλά και να τελειώσει αυτή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μαίρη Περδικέα-Θανάσης Πουλόπουλος

To Top