Υγεία

Η πλαστική χειρουργική στην υπηρεσία της υγείας και της ομορφιάς

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Fraxel Laser

Η χρήση του Fraxel Laser, βασίζεται στην εναπόθεση αρκετής ενέργειας στο δέρμα, ώστε να προκαλέσει μια αντίδραση επούλωσης από τα κύτταρα, χωρίς όμως καταστροφή των ιστών. Αυτό ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, ανανεώνοντας το δέρμα και μειώνοντας τις ρυτίδες. Τα τελευταία χρόνια είναι μια από τις πολύ δημοφιλείς θεραπείες ανανέωσης του δέρματος, χωρίς παρενέργειες.

Laser Αποτρίχωσης

Όταν θέλουμε να πετύχουμε μόνιμη αποτρίχωση, τότε η χρήση Laser είναι η μόνη ιατρικά ασφαλής λύση. Τα καλύτερα αποτελέσματα τα δίνει το Laser Αλεξανδρίτη, γι’ αυτό και είναι το δημοφιλέστερο παγκοσμίως. Χρειάζεται ένας αριθμός συνεδριών, διότι πρέπει να καταστραφούν οι τρίχες κατά την φάση της ανάπτυξής τους, η οποία λέγεται αναγενής. Δυστυχώς όμως δεν είναι όλες οι τρίχες ταυτόχρονα στην ίδια φάση του κύκλου ζωής τους, εξ ου και η ανάγκη για επαναληπτικές συνεδρίες. Μετά από κάθε συνεδρία όμως όλες οι τρίχες εξαφανίζονται, απλά κάποιες δεν καταστρέφονται μόνιμα. Μετά από 3-6 συνεδρίες επιτυγχάνουμε μόνιμη αποτρίχωση με λέιζερ αλεξανδρίτη.

Fractional Laser

Το Fractional Laser χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, για την ανανέωση του δέρματος, τη μείωση των ρυτίδων, τις ουλές ακμής, τους πόρους του δέρματος, τις δυσχρωμίες από τον ήλιο, τις ραγάδες και τις ουλές μετά από τραυματισμούς, αλλά εξελίσσεται συνεχώς, με αποτέλεσμα την ολοένα και ευκολότερη εφαρμογή του και τη μείωση του κόστους. Είναι επίσης πολύ χρήσιμη συμπληρωματική θεραπεία μετά από χειρουργεία με μεγάλες τομές. Η χρήση του είναι τόσο στο πρόσωπο και στο λαιμό, όσο και στο σώμα.

Πλαστικός Χειρουργός για Ανόρθωση Στήθους

Το στήθος είναι το κατεξοχήν σύμβολο της θηλυκότητας. Το ιδανικό σχήμα του, προσομοιάζει αυτό μιας σταγόνας, αλλά δυστυχώς διάφοροι παράγοντες προκαλούν χαλάρωση των ιστών και των στηρικτικών δομών του, με αποτέλεσμα την πτώση του. Η υποστροφή του παρεγχύματος και η απώλεια του λίπους, που ακολουθεί τις εγκυμοσύνες και τις αυξομειώσεις του βάρους και φυσικά η γονιδιακή προδιάθεση και οι ορμονικές αλλαγές, προκαλούν διάφορους βαθμούς πτώσης.

Σε ποιον πλαστικό να πάω ;

Ο Κωνσταντίνος Διαλυνάκης είναι ο καλύτερος πλαστικός χειρουργός στην Αθήνα. Αποκτώντας την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής από την Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» ασκεί με συνέπεια την ιατρική ιδιότητα για είκοσι και πλέον έτη.

 

 

Η πλαστική χειρουργική στην υπηρεσία της υγείας και της ομορφιάς
To Top