Επιχειρείν

Gift & Design: Άνοιξε το νέο κατάστημα με αμέτρητες επιλογές για δώρα που εντυπωσιάζουν

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ LASER, ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑ Ή CUSTOM ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Το νέο της κατάστημα στο κέντρο της Καλαμάτας άνοιξε η εταιρία Gift & Design laser creations!

Από την στιγμή που θα περάσεις το κατώφλι του στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού 14 στον πεζόδρομο της Ιατροπούλου, κυριολεκτικά δεν θα ξέρεις τι να πρώτο διαλέξεις!

Δώρα που εντυπωσιάζουν, επιχειρηματικά διακοσμητικά, premium κατασκευές από ξύλο ή πλέξιγκλας, αναμνηστικά δημιουργήματα για γάμο, βάπτιση, γιορτές ή γενέθλια, φωτιστικά, διακοσμητικά σπιτιού!

Οι νέες ιδέες, η πρωτοτυπία, η δημιουργικότητα, είναι βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας της Gift & Design.

Κι όλα αυτές οι δημιουργίες σχεδιάζονται και υλοποιούνται εξ’ ολοκλήρου στην Καλαμάτα, στο κατασκευαστικό κέντρο στη Νέα είσοδο! Εναλλακτικά και πρωτότυπα προϊόντα μέσα από την επεξεργασία και το συνδυασμό υλικών όπως το ξύλο, το ακρυλικό (plexiglas), ο φελλός, το δέρμα/δερματίνη, το ύφασμα και το χαρτόνι.

Μέσω των χαρακτικών/κοπτικών μηχανημάτων laser που διαθέτει η εταιρία του Νίκου Βλαχονικολού, μπορεί να χαράσσει στα παραπάνω υλικά με εξαιρετικής ποιότητας αποτέλεσμα, οποιοδήποτε δημιουργικό (εμπορικό λογότυπο ή μακέτα) και να κόψουν τα υλικά αυτά σε οποιοδήποτε σχήμα, σχέδιο και μέγεθος!

Πρωτότυπες προτάσεις διακόσμησης για το σπίτι ή το γραφείο, ιδιαίτερα αξεσουάρ αλλά και ξεχωριστά δώρα για τους αγαπημένους σας ανθρώπους θα κάνουν τη διαφορά!

Αυτή τη διαφορά που επιζητά κι ένας επαγγελματίας για την εικόνα της επιχείρησής του. Επιχειρηματικά δώρα, premium συσκευασίες, προτάσεις σήμανσης αλλά και διακόσμησης του επαγγελματικού σας χώρου θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Κι αν αυτό που αναζητάτε δεν το βρίσκετε στη συλλογή της Gift & Design, τότε είναι θέμα χρόνου να το δημιουργήσει το επιτελείο της, σχεδιάζοντας τις δικές σας ιδέες και επιθυμίες! Το σύνθημα της ομάδας είναι: We design WITH you…. we create FOR you…!!!

To Top