ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε ο γιατρός της Βουλής Γιάννης Μητρόπουλος

Μεσσήνιος στην καταγωγή  – Νοσηλευόταν στο «Σωτηρία» με κοροναϊό 

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 52 ετών άφησε γιατρός της ελληνικής Βουλής. Ο 52χρονος Γιάννης Μητρόπουλος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα.

Υπήρξε άριστος επιστήμονας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους, λόγω του χαρακτήρα του και των ικανοτήτων του, ενώ η καταγωγή του ήταν από τη Μεσσηνία.
Στη ΜΕΘ νοσηλευόταν και η σύζυγός του, η οποία έχει διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό. Η γυναίκα αποσωληνώθηκε. Μεγάλωσε στον Άλιμο της Αττικής όπου και διατηρούσε καρδιολογικό ιατρείο.

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κώστας Τασούλας, προς την οικογένεια του Γιάννη Μητρόπουλου, γιατρού καρδιολόγου, στελέχους της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Βουλής, που απεβίωσε το απόγευμα της Παρασκευής νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
«Ο γιατρός Γιάννης Μητρόπουλος υπήρξε διακεκριμένος επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και άξιος συνεργάτης στην Υγειονομική Υπηρεσία της Βουλής, έχοντας επί σειρά ετών προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε υπαλλήλους και βουλευτές. Η απώλειά του μας συγκλονίζει όλους -τόνισε ο κ. Τασούλας- καθώς ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε και ανθρώπινα και επιστημονικά».

Πέθανε ο γιατρός της Βουλής Γιάννης Μητρόπουλος
To Top