ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε ο Γ.Τσιχριτζής – Στο πένθος η οικογένεια των ξενοδοχοϋπαλλήλων

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στο πένθος βυθίστηκε, σύσσωμη η οικογένεια των ξενοδοχοϋπαλλήλων, αλλά κι ο ευρύτερος χώρος του τουρισμού της Μεσσηνίας.
Πριν από λίγο, απεβίωσε ο αγαπημένος συνάδελφος, Γιώργος Τσιχριτζής, μετά από ολιγόμηνη νοσηλεία.
Ο επί σειρά ετών, Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Μεσσηνίας, ανακηρύχθηκε Επίτιμος Πρόεδρος του σωματείου μας κι είχε, μόλις πριν λίγα χρόνια συνταξιοδοτηθεί.
Ενημέρωση για τη νεκρώσιμη ακολουθία, θα υπάρξει τις επόμενες ώρες.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Μεσσηνίας, εκφράζουμε την βαθύτατη λύπη και την οδύνη μας και συλλυπούμεθα θερμώς την οικογένεια του εκλιπόντος.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.
Ο εκλιπών ήταν άριστος γνώστης των τουριστικών θεμάτων, συνταξιοδοτήθηκε το 2013 κι όλα αυτά τα χρόνια έδινε πάντα τις συμβουλές του με καλοσύνη και χαμόγελο. Καλό ταξίδι…

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση της απώλειας του Γεώργιου Τσιχριτζή, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Μεσσηνίας και επίτιμος Πρόεδρος του.

 

Υπήρξε ενεργός πολίτης και απ’ την θέση του Προέδρου συνέβαλε ουσιαστικά στη διαμόρφωση τουριστικής κουλτούρας στη περιοχή μας, εμπνέοντας και καθοδηγώντας τους συναδέλφους του, συνεργαζόμενος ταυτόχρονα θεσμικά και με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με στόχο την ανάπτυξη του Τουρισμού στον τόπο.

 

Τιμώντας τη μνήμη του η Διοικητική Επιτροπή, που συνήλθε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση,

αποφάσισε:

  1. Να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  2. Αντί στεφάνου να προσφερθεί δωρεά ύψους 100 ευρώ στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας, Κέντρο Επαγγελματικής και Οικογενειακής Υποστήριξης Καλαμάτας.
  3. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τύπο.

 

 

 

Πέθανε ο Γ.Τσιχριτζής – Στο πένθος η οικογένεια των ξενοδοχοϋπαλλήλων
To Top