Τουρισμός

Πεντάστερο ξενοδοχείο στην Τραχήλα Μάνης-Εγκρίθηκε το επενδυτικό σχέδιο-Πάνω από 4 εκατ. ευρώ η επένδυση

Εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες αρχές οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για δύο νέα ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Κάρπαθο και στη Δυτική Μάνη.
Nα σημειωθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και η δημοσιοποίηση των 2 επενδύσεων έχει γίνει από το Tornos News.

Αναλυτικά, η επένδυση στη Μάνη αφορά έγκριση από το υπουργείο Aνάπτυξης και Eπενδύσεων επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης OM TRACHILA, που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 22 δωματίων των 44 κλινών στη θέση Βροχοτά της Δυτικής Μάνης, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 4.258.229,06 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 4.258.229,06 ευρώ.

Επίσης, το υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης RK KARPATHOS I.K.E., που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 25 δωματίων των 85 κλινών στη θέση Χριστού Πηγάδι της Καρπάθου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 4.485.681 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 4.485.681 ευρώ.

Πεντάστερο ξενοδοχείο στην Τραχήλα Μάνης-Εγκρίθηκε το επενδυτικό σχέδιο-Πάνω από 4 εκατ. ευρώ η επένδυση
To Top