ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέγκυ Νίκα: Η Μεσσηνία έστειλε το μήνυμα της μεγάλης εκλογικής νίκης της Νέας Δημοκρατίας

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΕΓΚΥ ΝΙΚΑ

Η Μεσσηνία έστειλε το μήνυμα της μεγάλης εκλογικής νίκης της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα όμως, από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας στάλθηκε το μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Μήνυμα που είναι πολύ πιο δυνατό και αληθινό από τις σειρήνες της αντιπολίτευσης και τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» της παράταξης του κ. Τσίπρα.
Και επειδή η ΝΔ δεν τάζει τον ουρανό με τ’ άστρα αλλά, απαντά με ρεαλισμό, ειλικρίνεια και πράξεις, το μεγάλο αναπτυξιακό έργο – ανεκπλήρωτη προσδοκία δεκαετιών για τη Μεσσηνία, μπήκε στη φάση υλοποίησής του την κυβέρνηση της ΝΔ. Πρόκειται για τον οδικό άξονα «Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη», ώστε «να έχουμε εντός των επομένων ετών σύγχρονο και ασφαλή δρόμο», όπως τόνισε την Παρασκευή 21/4/2023, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης του έργου. Υπενθύμισε δε ότι ο δρόμος αυτός δεν θα είχε φτάσει στο σημείο να δρομολογηθεί χωρίς το ενδιαφέρον του Αντώνη Σαμαρά. «Είναι δικό του έργο σε μεγάλο βαθμό. Ήταν αυτός ο οποίος σε πολύ δύσκολες συγκυρίες ωρίμασε τις μελέτες», συμπλήρωσε.

Ως Υποψήφια Βουλευτής Μεσσηνίας, θεωρώ ότι η αναφορά αυτή του Πρωθυπουργού αλλά και η κοινή παρουσία – συμπόρευση του Προέδρου με τον Μεσσήνιο πρώην Πρωθυπουργό, έθεσε στο περιθώριο όχι μόνο τις προσδοκίες του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών συνοδοιπόρων του στην ασάφεια και την αβεβαιότητα, αλλά και στις σειρήνες εκείνες που καλούσαν τον κόσμο να δοκιμάσει τον δεύτερο γύρο της «πρώτης φοράς» των κλειστών τραπεζών, των ουρών στα ΑΤΜ, των περικοπών σε συντάξεις και μισθούς, την φορολογική καταιγίδα, της Ελλάδας – ξέφραγο αμπέλι όπου «λιάζονταν» άγνωστοι στις Μόριες και Ειδομένες.
Αυτές είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές από την Μεταπολίτευση. Από την μια υπάρχει η κυβέρνηση της ΝΔ. Αυτή που αντιμετώπισε τις περισσότερες κρίσεις από οποιαδήποτε άλλη και κράτησε το σκάφος της χώρας σταθερό και ασφαλές, ενίσχυσε και έκανε πιο ισχυρή την Ελλάδα. Πλέον δεν είμαστε το κράτος επαίτης και η φωνή μας ακούγεται στις Βρυξέλλες και την Ουάσιγκτον. Από την άλλη η φωνή της εθνικής πολιτικής εξαίρεσης και του βήματος στην αστάθεια. Στο χέρι μας είναι αν θα επιτρέψουμε να συμβεί το λάθος της πολιτικής τερατογένεσης που θα φέρει τη χώρα πίσω ή αν θα προχωρήσουμε μπροστά στον δρόμο της πραγματικής προόδου.

Πέγκυ Νίκα: Η Μεσσηνία έστειλε το μήνυμα της μεγάλης εκλογικής νίκης της Νέας Δημοκρατίας
To Top