Βιβλίο

Ο Παύλος Λιάρος παρουσιάζει τα βιβλία του στην Καλαμάτα

Την Πέμπτη 30/5 στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής  του ελληνικού κινηματογράφου, Παύλος Λιάρος, παρουσιάζει τα βιβλία του: «Συνάντηση στο Σημείο Μηδέν» που αναφέρεται στον Γιώργο Φούντα, Λάμπρο Κωνσταντάρα,  Ρένα Βλαχοπούλου και Διονύση Παπαγιαννόπουλο και το «Θέατρον Παράδεισος – ΘΙΑΣΟΣ ΑΓΓΕΛΩΝ», ένα αφιέρωμα στον Ορέστη Μακρή και τον Κώστα Χατζηχρήστο.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καλαμάτας (Αριστομένους 33 Καλαμάτα),  στις 30 Μαΐου ημέρα Πέμπτη  και ώρα  19,30 υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

image

Ο Παύλος Λιάρος, μας καλεί να γνωρίσουμε τους παλιούς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου μέσα από τα δικά του μάτια στο ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ εκεί που το Παρόν, το Παρελθόν και το Μέλλον γίνονται ΕΝΑ.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος – εκδότης – επιχειρηματίας  Γιάννης Τασσιόπουλος.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν: Η Μαρίνα Λαθούρη – Δικηγόρος. ο Φώτης Λαπιώτης  – Δικηγόρος  και ο ίδιος ο Συγγραφέας.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Παύλος Λιάρος θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα.

Τα βιβλία δεν πωλούνται στα βιβλιοπωλεία. Μπορείτε να τα αποκτήσετε απευθείας από τον συγγραφέα στο e-mail: vivliosimiomiden@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6942886040

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, συγγραφέας Παύλος Λιάρος  με μια μακρά πορεία στον κινηματογράφο και το θέατρο, ξετύλιξε το υποκριτικό ταλέντο του ισορροπώντας ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα, κατακτώντας με αυτό τις καρδιές του κόσμου.

image

Μαθητής ακόμη στη Δραματική Σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη, στο πρώτο έτος, ο Παύλος Λιάρος συμπρωταγωνιστεί πλάι στον Γιώργο Φούντα και τη Μάρω Κοντού στην ταινία «Το κάθαρμα». Από τότε έχει πρωταγωνιστήσει σε 33 ελληνικές ταινίες.

Στο θέατρο έχει συμπρωταγωνιστήσει πλάι στην Έλλη Λαμπέτη, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, την Αντιγόνη Βαλάκου, την Ρένα Βλαχοπούλου, την Μάρω Κοντού, τον Γιώργο Κωνσταντίνου, τον Σωτήρη Μουστάκα, τον Νίκο Χατζίσκο, την Τιτίκα Νικηφοράκη καθώς και άλλους γνωστούς και καταξιωμένους ηθοποιούς.

Έχει πάρει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, έχει γράψει σενάρια για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, επιπλέον έχει γράψει και σκηνοθετήσει θεατρικά έργα καθώς ιστορικά και πολιτιστικά ντοκιμαντέρ.

Μέσα από τα βιβλία του μας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψουμε μαζί του στο «ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ» αναβιώνοντας στιγμές του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Μας γνωρίζει με τη δική του ματιά, αγαπημένους ηθοποιούς της εποχής εκείνης ανακαλύπτοντας και άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς τους. Ακόμη, καταφέρνει να μας «προβληματίσει δημιουργικά» ώστε να αντιληφθούμε τη σχετικότητα του χρόνου και τη σπουδαιότητα των στιγμών.

To Top