ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσιάζεται απόψε η αφίσα του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού

Η αφίσα του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού / 2019 θα έχει ως κεντρικό θέμα της τον καρναβαλιστή και θα παρουσιασθεί σήμερα Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 στο φουαγιέ του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, όπως ανέφερε σήμερα μιλώντας στους δημοσιογράφους η Δημοτική Σύμβουλος Χρυσή Λιάππα.

Στο Πνευματικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με κεράσματα, μουσική και παιχνίδι, προσέθεσε η κυρία Λιάππα, επισημαίνοντας πως την αφίσα ετοίμασε αφιλοκερδώς η γραφίστρια Ακριβή Καλογεροπούλου.
Το φετινό θέμα είναι ανθρωποκεντρικό και υπάρχει μια φιγούρα καρναβαλιστή κι όχι ζώο όπως τις προηγούμενες χρονιές.

ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΤΟ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ ΣΤΟΛΩΝ

Οι διαδικασίες για την προετοιμασία του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού ξεκίνησαν την επόμενη μέρα μετά τη λήξη της 6ης διοργάνωσης. Το πρόγραμμα του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού τελεί υπό διαμόρφωση, όπως ανέφερε η κυρία Λιάππα, επισημαίνοντας ότι η λειτουργία του εκθετηρίου στολών θα ξεκινήσει στις 25 Ιανουαρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο.

ΣΤΙΣ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες / τέσσερα Σαββατοκύριακα, ενώ παλαιότερα διαρκούσε δύο εβδομάδες / τρία Σαββατοκύριακα. Η έναρξη του Καρναβαλιού έχει προσδιορισθεί για τις 16 Φεβρουαρίου 2019 και η λήξη για τις 10 Μαρτίου. Η Χρυσή Λιάππα επεσήμανε πως «έχουμε ήδη 14 συμμετοχές. Μέσα σε αυτές περιλαμβάνονται και δύο Δημοτικά Σχολεία, το 2ο και το 24ο».

Όποιος θέλει να καταθέσει αίτηση συμμετοχής, μπορεί να το κάνει στην ιστοσελίδα του Καρναβαλιού www.kalamatianokarnavali.gr η οποία από τις αρχές Δεκεμβρίου θα λειτουργεί πλήρως, ενώ μέχρι τότε θα εμφανίζει μόνο την αίτηση συμμετοχής.

Παρουσιάζεται απόψε η αφίσα του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού
To Top