Αθλητισμός

Παρί-Μπασακσεχίρ: Αποχώρησαν οι Τούρκοι από το γήπεδο!

Πρωτοφανές περιστατικό για το Champions League, αφού η Μπασακσεχίρ αποχώρησε από το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν υποστηρίζοντας ότι ο τέταρτος διαιτητής έκανε ρατσιστικό σχόλιο.

Για πρώτη φορά στα χρονικά του Champions League ομάδα αποχώρησε από παιχνίδι. Αυτό συνέβη στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μπασακσεχίρ με τους φιλοξενούμενους να αποχωρούν για τα αποδυτήρια και να ακολουθούν και οι γηπεδούχοι.

 

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Παρίσι διεκόπη στο 17ο λεπτό με τους Τούρκους να αποχωρούν από το γήπεδο, διότι όπως υποστηρίζουν ο τέταρτος διαιτητής, ο Ρουμάνος Σεμπαστιάν Κολτέσκου έκανε ρατσιστικό σχόλιο για τον βοηθό προπονητή, ο οποίος αντέδρασε και αποβλήθηκε.

 

Οι άνθρωποι της Μπασακσεχίρ είπαν στον τέταρτο να ζητήσει συγγνώμη, ενώ ζήτησαν από τον πρώτο διαιτητή να τον αποβάλλει. Ο τέταρτος δεν ζήτησε συγγνώμη, διότι ποτέ δεν δεχόταν ότι έκανε ρατσιστικό σχόλιο. Έτσι η Μπασακσεχίρ πήρε την απόφαση να φύγει για τα αποδυτήρια και το παιχνίδι στο Παρίσι να διακοπεί.

Η Μπασακσεχίρ λίγα λεπτά αργότερα στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter ανάρτησε το μήνυμα της UEFA κατά του ρατσισμού χωρίς να δίνει κάποια παραπάνω πληροφορία. Μάλιστα το μήνυμα αυτό έγινε retweet απο όλους τους κορυφαίους τουρκικούς συλλόγους.

 

 

Παρί-Μπασακσεχίρ: Αποχώρησαν οι Τούρκοι από το γήπεδο!
To Top