ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Παραιτούμαι από όλα τα επιμελητηριακά αξιώματα για να διεκδικήσω την Περιφέρεια Πελοποννήσου”

ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Ως "αυτονόητη πράξη" χαρακτήρισε ο Γιάννης Μπουντρούκας την παραίτησή του από όλα τα επιμελητηριακά αξιώματα που κατέχει, τόσο από τη θέση του προέδρου του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου όσο και του προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Όπως αναφέρει "δεν θα χρησιμοποιούσα αυτές τις θέσεις ευθύνης για να ανέλθω πολιτικά",, ξεκαθαρίζοντας ότι θέλει να είναι ξεκάθαρος από την αρχή.

Η δήλωση παραίτησης έγινε κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Χίου την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας, "Με αυτό τον τρόπο, θέλω να τιμήσω τους θεσμικούς ρόλους που μου εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια οι συνάδελφοί μου. Η παραίτησή μου από όλα τα επιμελητηριακά αξιώματα ήταν για μένα μία αυτονόητη πράξη. Είμαι από αυτούς που θέλω να είμαι ξεκάθαρος από την αρχή. Σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιούσα αυτές τις θέσεις ευθύνης για να ανέλθω πολιτικά. Πρέπει επιτέλους αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά να έχουν διακριτούς ρόλους και κυρίως να μην έχουν δεύτερες σκέψεις" τόνισε στην ομιλία του ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους Προέδρους των Επιμελητηρίων Ελλάδας για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα.

“Παραιτούμαι από όλα τα επιμελητηριακά αξιώματα για να διεκδικήσω την Περιφέρεια Πελοποννήσου”

Δημοφιλέστερα

To Top