ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκούνης: Την Κυριακή επιλέγουμε για Περιφερειάρχη τον Τατούλη που βρίσκεται πάντα στο φως κι όχι σε σκοτεινά γραφεία και διαδρομές

TO MHNYMA TOY ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ “ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αγαπητοί μου συμπολίτες σας ευχαριστώ θερμά για τη μεγάλη στήριξη που μου δώσατε με την ψήφο σας ώστε να βρίσκομαι σε εκλόγιμη θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο εφόσον επικρατήσει ο συνδυασμός μας στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Στις προσεχείς εκλογές της Κυριακής 15 Οκτωβρίου επιλέγουμε με αίσθημα ευθύνης την παράταξη Νέα Πελοπόννησος και τον Πέτρο Τατούλη να μας οδηγήσει σε ασφαλή και γνώριμα νερά. Μακριά από κομματικές διακρίσεις, αποκλεισμούς και ενδυνάμωσης των συμφερόντων.

Επιλέγουμε για Περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη που βρίσκεται πάντα στο φως της Πελοπόννησου και όχι σε σκοτεινά γραφεία και διαδρομές.

Συμμετέχουμε για μια ισχυρή, ανανεωμένη και ανεξάρτητη Πελοπόννησο και όχι μια Πελοπόννησο των διορισμών και των κλειστών γραφείων.

Συνθέτουμε εμείς την Πελοπόννησο του αύριο με ανθρώπους από όλους τους χώρους που εγγυώνται την ανεξαρτησία της αυτοδιοίκησης και στέλνουμε στο χθες τις κομματικές γραμμές που την πλήγωσαν.

Οι εκλογές της Κυριακής 15 Οκτωβρίου θα καθορίσουν την τύχη της Μεσσήνιας και κάθε Μεσσήνιου και το διακύβευμα της εντοπιότητας του Περιφερειάρχη κατέπεσε με την τελευταία θητεία του κ. Νίκα.

Ο Πέτρος Τατούλης αναδείχθηκε ως η πιο ισχυρή προσωπικότητα της σύγχρονης ιστορίας της Πελοπόννησου αφού για ακομα μια φορά μόνος του κατέγραψε μεγάλο ποσοστό την στιγμή που ο κύριος Πτωχός χωρίς την κομματική στήριξη δεν θα συμπλήρωνε ούτε συνδυασμό τοπικής κοινότητας.

Ήρθε η ώρα, την Κυριακή επιλέγουμε τον Πέτρο της Πελοπόννησου!

Απόστολος Γκούνης

Γκούνης: Την Κυριακή επιλέγουμε για Περιφερειάρχη τον Τατούλη που βρίσκεται πάντα στο φως κι όχι σε σκοτεινά γραφεία και διαδρομές
To Top