ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Ευρώτα και ζήτησε συγγνώμη από τους Δημότες

ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ: “ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ”

Την παραίτησή του από το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Ευρώτα για αυστηρούς προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους υπέβαλλε ο Γιάννης Γρυπιώτης.

Η επιστολή παραίτησης του Δημάρχου Ευρώτα Γιάννη Γρυπιώτη, που υποβλήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 29 Νοεμβρίου είναι η ακόλουθη :

«Προς

Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ευρώτα

Αγαπητέ Πρόεδρε

παρακαλώ όπως κοινοποιήσετε την απόφασή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης για την παραίτηση από το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Ευρώτα για αυστηρούς επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους.

Επίσης όπως εκφράσετε στο Δημοτικό Συμβούλιο την ευγνωμοσύνη μου για την έως τώρα συνεργασία μας δηλώνω δε ότι θα είμαι παρών σε ότι κρίνετε για το καλό του Δήμου μας αλλά και των Δημοτών, παρακαλώ δε για την πρωτοκόλληση του εγγράφου αλλά και την ανάλογη κοινοποίησή του.

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια, προσπάθησα, αυτό μπόρεσα, αυτό κατάφερα, λυπάμαι ειλικρινά που οι επαγγελματικές μου δυναμικές δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας, για τις όποιες αδυναμίες μου ζητώ συγνώμη από όλους σας».

Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Ευρώτα και ζήτησε συγγνώμη από τους Δημότες
To Top