ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Μεσσήνης ο Αντώνης Νικολόπουλος

Συνεχίζει με την παράταξη του Γιώργου Τσώνη

Παραιτήθηκε σήμερα από τη θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών Μεσσήνης, ο Αντώνης Νικολόπουλος, επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους. Ταυτόχρονα, στη δήλωση παραίτησής του δηλώνει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, με “μπροστάρη” τον Δήμαρχο Γιώργο Τσώνη. Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης:

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

“Η προσφορά υπηρεσίας στον τόπο μου και στους συμπολίτες από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου είναι και παραμένει κυρίαρχη. Είχα την τιμή πέρα από αυτό να τύχω της εμπιστοσύνης του Δημάρχου Γιώργου Τσώνη και να είμαι Αντιδήμαρχος. Ανυπέρβλητοι επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να διατηρήσω τη θέση του Αντιδημάρχου. Παραμένω δημοτικός σύμβουλος στην παράταξή μας, με το Γιώργο Τσώνη Δήμαρχο. Το 2014 ξεκινήσαμε μαζί, είμαστε μαζί και θα συνεχίσουμε μαζί με τους συμπολίτες. Θα είμαι παρών και υποψήφιος με το Γιώργο Τσώνη μπροστάρη και στις ερχόμενες εκλογές. Δήμαρχε σε ευχαριστώ και πάμε”.

Αποδεκτή έγινε η παραίτηση από τον Δήμαρχο Γιώργο Τσώνη

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A9%CE%9A4-%CE%9E%CE%97%CE%95?inline=true

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mesisnialive ο Δήμαρχος Μεσσήνης είχε επικοινωνία με τον εντεταλμένο σύμβουλο της Λογγά και πρώην Αντιδήμαρχο Ηλία Πετρόπουλο να εισέλθει ξανά στη διοίκηση του Δήμου, όμως αυτός αρνήθηκε για να φέρει εις πέρας τα σημαντικά έργα υποδομών (όμβρια, αντικατάσταση σωλήνων αμιάντου, αντιδιαβρωτικά κλπ) που επιβλέπει στην ενότητά του.

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Μεσσήνης ο Αντώνης Νικολόπουλος
To Top