Αθλητισμός

Πανθουριακός: Περιμένει την απάντηση του Δήμου Καλαμάτας για το Στάδιο

Την απάντηση των ιθυνόντων του Δήμου Καλαμάτας και δη του αθλητικού φορέα, στο αίτημα που έχει καταθέσει για να χρησιμοποιήσει το Δημοτικό Στάδιο της πόλης στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική περιμένει ο Πανθουριακός.

Οι νταμπλούχοι Μεσσηνίας ετοιμάζονται για τη μεγάλη πρόκληση της σεζόν, με το γηπεδικό να αποτελεί μεγάλο αγκάθι, όπως συνέβη και στον αγώνα που έκρινε τον πρωταθλητή απέναντι στην Κυπαρισσία, καθώς το γήπεδο Μικρομάνης, το οποίο χρησιμοποιούσαν φέτος ως έδρα δεν πληροί τις προδιαγραφές για τόσο σημαντικούς αγώνες.

Οι πρωταθλητές κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς θα πρέπει να δηλώσουν την έδρα των αγώνων στην ΕΠΟ η οποία θα προχωρήσει στην κατάρτιση του προγράμματος. Τα πρώτα παιχνίδια των μπαράζ θυμίζουμε έχουν προγραμματιστεί για τις 8 Μαΐου ενώ ο Πανθουριακος θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στις 15 του μήνα φιλοξενώντας τον Παλληξουριακό. Οι “κουκουβάγιες” περιμένουν άμεσα την λύση στο θέμα καθώς σε διαφορετική περίπτωση τίθεται σε αμφιβολία ακόμα και αυτή η ίδια τους συμμετοχή στη διαδικασία.

 

Πανθουριακός: Περιμένει την απάντηση του Δήμου Καλαμάτας για το Στάδιο
To Top