Αθλητισμός

Ο Μπελά για την προπονητολογία: “Δεν διαβάζω εφημερίδες” (vid)

Τι είπε ο τεχνικός της Καλαμάτας σχετικά με τον διάδοχο του στον μελανόλευκο πάγκο – Βέλιτς: Στενάχωρο αποτέλεσμα και εικόνα

Ασχολίαστη άφησε την προπονητολογία των τελευταίων ημερών ο Γιάννης Μπέλα μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Επισκοπή.

Ο τεχνικός της Καλαμάτας σε ερώτηση που του έγινε για τον υποψήφιο διάδοχό του, μετά και τις αποκαλύψει τους Σάκη Τσιώλη, είπε χαρακτηριστικά πως δεν διαβάζει εφημερίδες και δεν ασχολείται με δημοσιεύματα και πως ο ίδιος θα μιλήσει με τον πρόεδρο Γιώργο Πρασσά για τον ρόλο που θα έχει στη νέα σεζόν.

Ο 51χρονος τεχνικός ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη που παρείχε στην ομάδα και στο πρόσωπο του όλο αυτό το διάστημα, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την ευρεία νίκη και το ποδόσφαιρο απέναντι στην Επισκοπή και σημείωσε πως ήταν μία ακόμη νίκη στο στόχο που έχει θέσει η ομάδα να ολοκληρώσει νικηφόρα τη σεζόν.

Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς από την πλευρά του δήλωσε στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα και την εικόνα που έδειξε η ομάδα του στο γήπεδο ευχαριστώντας παράλληλα την Καλαμάτα για τη φιλοξενία.

To Top