Αθλητισμός

Πανηγυρισμοί στην Καλαμάτα για τον Παναθηναϊκό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες-Χιλιάδες φίλαθλοι έκλεισαν κεντρικούς δρόμους

Το 7ο Ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού

Πανηγυρισμοί μέχρι τις πρώτες πρωινές για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού στην Καλαμάτα που από χθες το βράδυ στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης. Χιλιάδες φίλαθλοι του πράσινου τριφυλιού ξεχύθηκαν στους δρόμους της Καλαμάτας και πανηγύριζαν αμέσως μετά τη στέψη του Παναθηναϊκού, με κομβόι οχημάτων να σχηματίζεται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Κυκλοφοριακό έμφραγμα σε Αθηνών, Αριστομένους, Φαρών, Ναυαρίνου, με την κυκλοφορία να διακόπτεται από τους πανηγυρισμούς. Βεγγαλικά, καπνογόνα, κορναρίσματα και συνθήματα ξεσήκωσαν την Καλαμάτα, με τους φιλάθλους και τους φίλους του Παναθηναϊκού να αποθεώνουν την ομάδα τους.

Νωρίτερα γινόταν το αδιαχώρητο στις καφετέριες με πολύ κόσμο να παρακολουθεί με ενδιαφέρον το παιχνίδι που εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει τη Ρεάλ και να σηκώνει το κύπελλο με σκορ 95-80. Στην κεντρική πλατεία στήθηκε γλέντι όπως και σε άλλες περιοχές της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Η Καλαμάτα είχε να ζήσει πολλά χρόνια τέτοιες στιγμές. 

To Top