ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ορκίζονται αύριο οι πρώτοι απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού για την ποιότητα ελιάς κι ελαιολάδου

ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
«Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου/
Master of Science (M.Sc.) in Technology and Quality of Table Olives and Olive Oil»

Στις 26 Νοεμβρίου 2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, με αφορμή τον εορτασμό της “Παγκόσμια Ημέρας Ελιάς” όπως έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO, θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης τελετή ορκωμοσίας των πρώτων αποφοίτων του μοναδικού Εθνικής εμβέλειας Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου» του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Σε εφαρμογή της ΚΥΑ Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 72486/19-11-2021 (ΦΕΚ 5401/Β’/20-11-2021), η ορκωμοσία θα λάβει χώρα στο Κεντρικό Αμφιθέατρο Τελετών στο Νέο Κτήριο στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον Αντικάλαμο Καλαμάτας.

ΠΡOΓΡΑΜΜΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ
Ώρα 13:00
• Χαιρετισμός του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητή κ. Αθανασίου Κατσή
• Χαιρετισμός του Κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Δημητρίου Πετρόπουλου
• Χαιρετισμός του Προέδρου του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διευθυντή του Π.Μ.Σ. Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Ιωακείμ Σπηλιόπουλου
• Απαγγελία της καθομολόγησης από τον πρωτεύσαντα/την πρωτεύσασα πτυχιούχο
• Απονομή Διπλωμάτων

Υπενθυμίζεται ότι με δεδομένα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, για την προσέλευση στην τελετή είναι απαραίτητη: για τους ενήλικες, η επίδειξη πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο ή βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό covid-19 (rapid-test 48 ωρών), για τους ανήλικους συνοδούς 12 έως 17 ετών, βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό covid-19 (rapid-test 48 ωρών) ή δήλωση αρνητικού self-test τελευταίου 24ώρου και για τους ανήλικους συνοδούς 4 έως 11 ετών, δήλωση αρνητικού self-test τελευταίου 24ώρου που υποβάλλει ο γονέας ή κηδεμόνας. Επίσης, η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι απαραίτητη σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Ιωακείμ Σπηλιόπουλος
Αναπληρωτής Καθηγητής

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ορκίζονται αύριο οι πρώτοι απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού για την ποιότητα ελιάς κι ελαιολάδου
To Top