Αθλητισμός

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα LASER 4.7: Με 3 αθλητές συμμετέχουν ΝΟΚ και ΑΙΟΛΟΣ Καλαμάτας

Περίπου 150 αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κατηγορίας LASER 4.7 που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμαριάς. –  Με 3 αθλητές η συμμετοχή της Καλαμάτας

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚΘ και θα πάρουν μέρος σύλλογοι από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Χίο, την Πάρο, την Σύρο, την Κρήτη, την Πάτρα, την Καλαμάτα και την Ιθάκη.

Αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στον χώρο της Ιστιοπλοΐας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα LASER 4.7 θα φιλοξενηθεί από την Παρασκευή έως την Κυριακή στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης στην οποία, μεταξύ των 150 αθλητών, θα συμμετάσχουν και τρεις αθλητές από την Καλαμάτα, εκπροσωπώντας τον ΝΟΚ και τον ΑΙΟΛΟ. Ο λόγος για την  Ξάνθη Μαρισέλ  και τον Ντίνο Αδαμόπουλο από τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας και τον Τάσο Μάλλιο του ΝΑΣΚ Αίολος Καλαμάτας, που αναχώρησαν όλοι μαζί, με κοινή αποστολή το μεσημέρι από τις εγκαταστάσεις του ΝΟΚ.

Στην κάμερα του Messinialive μίλησαν οι Πρόεδροι των δυο συλλόγων, Δημήτρης Κακαλίκας και Χάρης Βγενής και η αθλήτρια του ΝΟΚ.

 

To Top