Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έπεσε το στέγαστρο της Λεωφόρου!

Πολύ σοβαρή είναι η ζημιά στο στέγαστρο του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από το βάρος του χιονιού που έπεσε την Δευτέρα. Ποιες οι πιθανότητες αλλαγής έδρας του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν τελικά στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» από την κακοκαιρία «Ελπίς» είναι αρκετά πιο σοβαρές, με το στέγαστρο να έχει υποχωρήσει από το βάρος του χιονιού που έπεφτε καθ’ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήλπιζαν να μην είναι μεγάλης έκτασης οι φθορές, όμως, το στέγαστρο έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

Έτσι ξεκινάει μια διαδικασία άμεσων ενεργειών προς αποκατάσταση του μεγάλου προβλήματος, ωστόσο, δεδομένου πως το «τριφύλλι» αγωνίζεται το Σάββατο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, τίθεται ζήτημα έδρας.

Προς το παρόν γίνεται προσπάθεια για διόρθωση της κατάστασης κι αν δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος τότε θα γίνει η κουβέντα για το μέρος όπου θα διεξαχθεί το ματς με τους Αρκάδες.

Σκοπός του Παναθηναϊκού είναι να γίνει το παιχνίδι κανονικά στη Λεωφόρο, με κόσμο, απλώς χωρίς να ανοίξουν οι θύρες που βρίσκονται επί της Αλεξάνδρας.

 

Παναθηναϊκός: Έπεσε το στέγαστρο της Λεωφόρου!
To Top