Αθλητισμός

Παμμεσσηνιακός – Καράτε: 48 μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο στο Μοσχάτο!

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο SHITO RYU ΚΑΡΑΤΕ UNION CUP, συμμετείχε ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος με 36 αθλητές και αθλήτριες. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 800 από 50 συλλόγους Καράτε της χώρας μας. Ο Παμμεσσηνιακός κατάφερε να κατακτήσει 48 μετάλλια εκ των οποίων 10 χρυσά, 19 ασημένια και 19 χάλκινα.

Προπονητές των αγώνων ήταν οι Ιωάννης και Ευάγγελος Ευθυμίου Μπούρας, ενώ την αποστολή συνόδευσε ο Πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού κ. Αντώνιος Γιουρτούμας, καθώς και πλήθος κόσμου από συγγενείς και φίλους των αθλητών και του αθλήματος του Καράτε.

Οι 36 αθλητές και οι αθλήτριες που έλαβαν μέρος και η θέση που κατέλαβαν είναι οι ακόλουθοι :

Οι Παίδες και οι Άνδρες που κατέκτησαν μετάλλιο στο τεχνικό αγώνισμα του Κάτα, είναι οι εξής:

Χρυσό: Γεωργιλέας Γεώργιος, Δρακόπουλος Κωνσταντίνος, Δημόπουλος Δημήτριος και Πατσαρίνος Αντώνιος.

Ασημένιο: Νινιός Βασίλειος, Παρασκευόπουλος Ιωάννης, Τσερπές Ιωάννης, Μπούχαλης Κωνσταντίνος, Ξυπόλιτος Νικόλαος και Καλτσίδης Γώργιος.

Χάλκινο: Γεωργιλέας Αναστάσιος, Γιαννακόπουλος Παναγιώτης, Καρύδης Παναγιώτης, Κωνσταντόπουλος Σταύρος, Τσιούτσιας Γεώργιος, Δημόπουλος Νικήτας, Δημητρακόπουλος Νικόλαος, Γεωργακόπουλος Γεώργιος και Ζαχαρόπουλος Γεώργιος.

Οι κορασίδες και οι Γυναίκες που κατέκτησαν μετάλλιο στο τεχνικό αγώνισμα του Κάτα,είναι οι ακόλουθες:

Χρυσό: Ζαχαροπούλου Νεφέλη και Χανδρινού Νικολέττα.

Ασημένιο: Γεωργακοπούλου Μαριλένα, Διονυσοπούλου Αρχοντία, Ζαχαροπούλου Φαίδρα, Πεφάνη Μαντώ, Τσίχλη Νεκταρία, Παναγέα Σταυρούλα, Κωνσταντοπούλου Κωνσταντίνα, Τσίχλη Αικατερίνη, Συρίγου Μαρία και Φωτεινοπούλου Δέσποινα.

Χάλκινο: Αλεξοπούλου Δήμητρα, Βασιλοπούλου Ιωάννα, Κουράφα Ρεβέκκα, Καλογεροπούλου Στέλλα και Σπυροπούλου Μαρία.

Οι Παίδες και οι Κορασίδες που κατέκτησαν μετάλλιο στο αγωνιστικό μέρος του Κούμιτε, είναι οι ακόλουθοι:

Χρυσό: Κωνσταντοπούλου Κωνσταντίνα, Δημόπουλος Νικήτας, Πατσαρίνος Αντώνιος και Χανδρινού Νικολέττα.

Ασημένιο: Ζαχαροπούλου Νεφέλη, Γεωργιλέας Γεώργιος και Τσερπές Ιωάννης.

Χάλκινο: Γεωργακοπούλου Μαριλένα, Γεωργιλέας Αναστάσιος, Μπούχαλης Κωνσταντίνος, Γεωργακόπουλος Γεώργιος και Καλτσίδης Γώργιος.

Οι προπονητές των αγώνων Ευάγγελος και Ιωάννης Ευθυμίου Μπούρας δήλωσαν άκρως ικανοποιημένοι για τα αποτελέσματα των Μεσσήνιων Καρατέκα και τόνισαν πως αν αναλογιστούμε ότι οι περισσότεροι αθλητές πήραν μέρος για πρώτη φορά σε αγώνες, τότε το μέλλον είναι μπροστά τους. Η νέα φουρνιά του Παμμεσσηνιακού δείχνει έτοιμη να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και συγκινήσεις στο άμεσο μέλλον. Το σημαντικότερο όμως όλων, όπως τόνισαν, είναι πως οι νέοι αθλητές και αθλήτριες βγήκαν νικητές στο ήθος και στο ευ αγωνίζεσθε. Αξίες που πρεσβεύει ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. 45 χρόνια τώρα και έπεται συνέχεια, με τη βοήθεια του Θεού».

 

Παμμεσσηνιακός – Καράτε: 48 μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο στο Μοσχάτο!
To Top