Αθλητισμός

Πάμισος Μεσσήνης: Τούρτα – έκπληξη στον Παναγιώτη Ρουμελιώτη για τα γενέθλιά του

Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης έκλεισε σήμερα 18 χρόνια ζωής και οι πράσινοι του Πάμισου Μεσσήνης του ετοίμασαν τούρτα-έκπληξη στην προπόνηση της ομάδας!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη στο τέλος της προπόνησης του Πάμισου Μεσσήνης. Σήμερα ο επιθετικός των πρασίνων, εκ των σκόρερ στο πρόσφατο μεσσηνιακό ντέρμπι, έχει τα γενέθλια του και οι συμπαίκτες του, το τεχνικό τιμ και μέλη της διοίκησης, τον περίμεναν με μια τούρτα και του τραγούδησαν το “happy birthday” και του ευχήθηκαν για την ξεχωριστή μέρα της ζωής του.

“Γενέθλια ημέρα η σημερινή, για τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη, και την γιόρτασε μαζί με τους συμπαίκτες του στον Άγιο Νικόλαο.

Τον νεαρό επιθετικό, που αγωνίζεται με την φανέλα του Παμίσου αυτή την σεζόν, με το τέλος της προπόνησης, οι συμπαίκτες του, το τεχνικό τιμ και μέλη της διοίκησης του έκοψαν τούρτα και του ευχήθηκαν να τα εκατοστίσει!

Παναγιώτη χρόνια σου πολλά με υγεία και καλή πρόοδο στην ζωή σου σε όλα τα επίπεδα!, αναφέρουν οι πράσινοι.

Ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός έχει παίξει στην Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης, στον Νέο Άρι, τον Πανθουριακό και στην Καλαμάτα όπου αγωνιζόταν στην Κ19.

Πάμισος Μεσσήνης: Τούρτα – έκπληξη στον Παναγιώτη Ρουμελιώτη για τα γενέθλιά του
To Top