Χορός

“Η Καλαμάτα χορεύει”: Με μαντήλι Καλαματιανό και 10ήμερο προσφορών από τα καταστήματα εστίασης για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού!

Στενή συνεργασία με τα Καταστήματα Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας εγκαινιάζει ο Δήμος με αφορμή και την έναρξη του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Συνεργασία που θα επεκταθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και του έτους και θα αφορά και άλλες δράσεις.

Όπως μας δήλωσε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος με αφορμή την έναρξη του Φεστιβάλ στις 16 Ιουλίου και μέχρι τη λήξη του στις 26 Ιουλίου, Δήμος και καταστήματα εστίασης και αναψυχής της Καλαμάτας συνεργάζονται, στολίζονται για να υποδεχτούν το Διεθνές Φεστιβάλ και παρέχουν ειδικές προσφορές στους πελάτες τους. Στόχος της δράσης αυτής είναι να προβληθεί η πόλη της Καλαμάτας και να προσελκύσει ακόμα περισσότερους επισκέπτες.

Τα καταστήματα θα στολιστούν με το μεγαλύτερο κόστος να το επωμίζεται ο Δήμος Καλαμάτας και οι επαγγελματίες θα παρέχουν ειδικές προσφορές. Στα σχέδια του Δήμου είναι και το Καλαματιανό μαντήλι που “θα στολίζει τα καταστήματα, και θα δείχνει οτι και αυτά συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή χορού για την πόλη της Καλαμάτας”, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δήμαρχος.

 

Διαβάστε και αυτό:

“Η Καλαμάτα χορεύει”: Κοινές δράσεις Δήμου και Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής

To Top