Αθλητισμός

Πάμισος Μεσσήνης: “Χτίζει” πάνω στο πρώτο ημίχρονο της Τρίπολης

Η πρώτη νίκη στη σεζόν και μάλιστα με καλή παρουσία απέναντι σε μία δυνατή ομάδα όπως ο Παναρκαδικός, σκόρπισε ικανοποίηση στον Πάμισο Μεσσήνης.

Οι πράσινοι δείχνουν πώς παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζουν δείγματα βελτίωσης γεγονός που ικανοποιεί ιδιαίτερα τον Γιώργο Καλόμαλο, ο οποίος βλέπει τους παίκτες του να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο πράγματα που δουλεύονται στην προπόνηση.

Ο Πάμισος έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη και αυτό είναι μία βάση την οποία κρατάει και θέλει να χτίσει πάνω της για τη συνέχεια. Ο ρυθμός και τα μεγαλύτερα διαστήματα υψηλής απόδοσης είναι το ζητούμενο για τον Γιώργο Καλόμαλο, ο οποίος σε ένα ακόμη παιχνίδι έριξε στη μάχη όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Ακόμα και χωρίς δύο από τα θεωρητικά βασικά στελέχη του, τον Κατσιβαρδέα και τον Αριστομενόπουλο, οι πράσινοι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, απέναντι σε μία όχι και τόσο έτοιμη αλλά έμπειρη και δεμένη ομάδα.

“Χρόνια Πολλά Κλέιβι!”

Η Τετάρτη έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τους πράσινους καθώς με την επιστροφή της ομάδας από την Τρίπολη στη Μεσσήνη στήθηκε ένα μικρό πάρτι για τον εορτάζοντα της ημέρας Κλέιβι Ντίσα, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του.

Η ομάδα δείπνησε στο IDEAL CAFE RESTAURANT στην Μεσσήνη και ευχήθηκε στον νεαρό Κλέιβι να τα εκατοστίσει. Ο Κλέιβι προέρχεται από την Ακαδημία του Παμίσου και παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι από τους βασικούς παίχτες της ομάδας και πολλά υποσχόμενος.

 

Πάμισος Μεσσήνης: “Χτίζει” πάνω στο πρώτο ημίχρονο της Τρίπολης
To Top