Αθλητισμός

Πάμισος Μεσσήνης: 3-1 τους Νέους της Καλαμάτας στην πρόβα πρωταθλήματος

Νικηφόρα έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας ο Πάμισος Μεσσήνης καθώς στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος επιβλήθηκε 3-1 της ομάδας Νέων της Καλαμάτας στο γήπεδο Ασπροχώματος.

Οι πράσινοι έδειξαν διάθεση και έβγαλαν φάσεις απέναντι στους νεαρούς μελανόλευκους που παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και αποδείχτηκαν σκληρά καρύδια αποσπώντας κολακευτικά σχόλια για την απόδοσή τους.

Ο Βαγγέλης Λαθύρης άνοιξε λογαριασμό με τα πράσινα μόλις στο 4ο λεπτό ενώ ο Γιώργος Βέλλης βρήκε δίχτυα στο 40′ στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με διαφορά δύο τερμάτων.

Η ομάδα του Φραγκίσκου Κεράνη μείωσε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Κανανάϊ ενώ το σκορ έκλεισε με πέναλτι ο Σαραντόπουλος στο 57ο λεπτό.

Με τους πράσινους δεν αγωνίστηκαν ο Σάρι Τόσκα και ο Μπορχάν, οι οποίοι έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και ο Γιώργος Καλόμαλος επέλεξε να τους προφυλάξει ενόψει της πρεμιέρας.

Καλαμάτα Νέοι: Παπανικολός, Οικονομέας, Στυλιανόπουλος, Γουρνάς, Μεμά, Σερπάνος, Ακριστινέϊ, Δικαιουλάκος, Δρούγας, Κανανάϊ, Ρούπας. Αγωνίστηκαν και οι Τσιφτσής, Σακκάς. Παπαγεωργακόπουλος, Σάλα, Παπαδόπουλος.

Πάμισος: Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Βέλλης, Μπούνας, Φιλόπουλος, Μωράκης, Ντίσα, Γεωργιόπουλος, Σαραντόπουλος, Λαθύρης, Παπαδόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Στασινόπουλος, Γιαννόπουλος, Θώδης, Αράπι, Μυστριώτης, Τσούκλερης, Κατσιβαρδέας.

To Top