ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγοδρόμιο στο Πάρκο Σιδηροδρόμων ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα ο Δήμος Καλαμάτας!

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην Καλαμάτα με Χριστουγεννιάτικο Σταθμό, Παγοδρόμιο, Καρουζέλ, και μεγάλη εορταστική συναυλία ετοιμάζει ο Δήμος

Ένα παγοδρόμιο 200 τμ με ειδική τέντα θα στηθεί στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας, στον χώρο του πατινάζ, για την περίοδο των Χριστουγέννων! Και φέτος το Πάρκο της Καλαμάτας θα μετατραπεί σε Χριστουγεννιάτικο Σταθμό, με Αη-Βασίληδες, ξωτικά και πολλές δραστηριότητες προκειμένου μικροί και μεγάλοι να μπουν στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα και να απολαύσουν στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς που τόσο όλοι επιζητούμε.

Ο Δήμος Καλαμάτας  μετά από δυο χρόνια περιορισμών λόγω κορονοϊού, προγραμματίζει πλέον για φέτος πληθώρα εορταστικών εκδηλώσεων ενώ η πόλη και τα χωριά θα στολιστούν Χριστουγεννιάτικα.

Την επιμέλεια του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πόλης και του φωτοστολισμού έχει αναλάβει η “Φάρις” και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εικαστικού Εργαστηρίου Καλαμάτας, Παναγιώτης Λαμπρινίδης που έχει αναλάβει την προετοιμασία της εικαστικής χριστουγεννιάτικης παρέμβασης που θα γίνει και φέτος σε πολλά σημεία της πόλης  και θα προσδώσει εορταστική ατμόσφαιρα που όλοι έχουμε ανάγκη. Όλα θα είναι έτοιμα αρχές Δεκεμβρίου και θα φωταγωγηθούν.

Το κόστος για τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, τις εικαστικές παρεμβάσεις, τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα είναι ανοικτές για όλο τον κόσμο, τη μεγάλη εορταστική συναυλία στην κεντρική πλατεία, αλλά και δεύτερη παραμονή Πρωτοχρονιάς, τη διαμόρφωση του Πάρκου σε Χριστουγεννιάτικο Σταθμό του Άη-Βασίλη και του Παγοδρομίου με φυσικό πάγο, μαζι με τη διαφημιστική προβολή σε πανελλαδικά και τοπικά Μέσα Ενημέρωσης εκτιμάται οτι φτάνει τις 144.855 ευρώ.

Το θέμα έρχεται προς συζήτηση και ψήφιση αύριο το μεσημέρι στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

διαβάστε και αυτό:

Eγκρίθηκαν 108.000 για Χριστουγεννιάτικο στολισμό και εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας-Ενστάσεις από την Αντιπολίτευση

Παγοδρόμιο στο Πάρκο Σιδηροδρόμων ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα ο Δήμος Καλαμάτας!
To Top