Βιβλίο

Πάγκαλος: Στις επόμενες εκλογές θα ξαναψηφίσω Νέα Δημοκρατία”

“ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ”

“Το γλωσσάριο της κωλοτούμπας” του Θ.Πάγκαλου παρουσιάστηκε χτες στην Καλαμάτα – Βολές κατά Δούρου

“Στις επόμενες εκλογές θα ξαναψηφίσω Νεα Δημοκρατία”, είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Το βιβλιοπωλείο Βιβλιόπολις και οι Εκδόσεις Πατάκη παρουσίασαν χτες στο baba yaga το βιβλίο του πρώην Υπουργού Θεόδωρου Πάγκαλου με τίτλο “Το γλωσσάριο της κωλοτούμπας“, που είναι μια συγκέντρωση δημοσιευμένων άρθρων του σε ημερήσια εφημερίδα.
Στην παρουσίαση ήταν ο δικηγόρος Αντώνης Γιαννακόπουλος.

Στο βιβλίο επιχειρείται «η δημιουργία και επιβολή μιας εθνικοσοσιαλιστικής, κυρίαρχης ιδεολογίας που υιοθετεί και προβάλλει ό,τι πιο σάπιο και αναχρονιστικό υπάρχει στους ιδεολογικούς σκουπιδοτενεκέδες αυτής της χώρας». Σκοπός του, όπως αναφέρει στον πρόλογο, είναι «να ξεκαθαριστεί το έδαφος γύρω από μια σειρά εννοιών που χρησιμοποιούν ασύστολα οι τυχάρπαστοι της κυβερνητικής πλειοψηφίας για να κυριαρχούν στο μυαλό των πολιτών».

“Θα ξαναψηφίσω Νέα Δημοκρατία”

Για την πολιτική επικαιρότητα που ρωτήθηκε ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, “αφού πρώτα ξεκαθαρίσουν κάποια βασικά θέματα”, ενώ δήλωσε ότι θα ψηφίσει για τρίτη φορά Νέα Δημοκρατία!
“Εγώ δεν ανήκω πια στον χώρο αυτόν (κεντροαριστερά)”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και “επί 27 χρόνια στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, στην εκτελεστική επιτροπή”, όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά και ο ίδιος.
Ο Θόδωρος Πάγκαλος που υπήρξε ηγετική μορφή του ΠΑΣΟΚ για πολλές δεκαετίες, 19 χρόνια Υπουργός, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και 32 χρόνια βουλευτής!
Πλέον έχει κάνει τη δική του δεξιά στροφή, δηλώνοντας ανοιχτά ότι πάλι Ν.Δ. θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές, και εκτιμώντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει την αυτοδυναμία…

“Η Δούρου μήνυσε τον εαυτό της”

Με αφορμή τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας, ο πρώην Υπουργός τόνισε ότι “Η κ.Δούρου ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ και μήνυσε τον εαυτό της, κι αν έχει ευθύνες να τις αναλάβει. Τι είναι πριγκίπισσα”;

To Top