ΜΕSSINIA LIVE

Ουρές στα διόδια και μπόλικο χιόνι στην εθνική οδό Καλαμάτας – Τρίπολης

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ!

Αυτή την εικόνα παρουσιάζει τώρα η Ε.Ο. Καλαμάτας – Τρίπολης στο Καλογερικό λίγο πριν την σήραγγα!

Το οδόστρωμα δεν έχει καθαριστεί επαρκώς και οδηγοί μας ανάφεραν ότι υπάρχει μεγάλη ανάσχεση της κυκλοφορίας και μποτιλιάρισμα πολλών μέτρων στα διόδια.
Η θερμοκρασία είναι μόλις 2c.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το πούλμαν του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας των 8:30 που είναι κι εξπρές (!), υπό κανονικές συνθήκες θα έφτανε στις 11 στην Αθήνα, ενώ είναι ακόμα στο σημείο αυτό!
Επίσης αρκετά είναι τα ΙΧ που ταξιδεύουν χωρίς αλυσίδες και σταματούν για να τις προσαρμόσουν, με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνεται χειρότερη…

Αρτεμίσιο ωρα 10:45

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Λόγω ότι επικρατούν δυσμενή καιρικά φαινόμενα, που πιθανόν να επηρεάσουν την ασφάλεια των χρηστών του αυτοκινητοδρόμου, από την 124,00 χ/θ έως την 173,00 χ/θ (Νέο Αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας κλάδος Λεύκτρου):
Αποφασίζουμε:
-Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχήματα άνω των 3,5 τόνων.
-Υποχρεωτική χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή χειμερινών ελαστικών σε όλους τους χρήστες του αυτοκινητοδρόμου.

2. Η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση έχει προσωρινό χαρακτήρα και τίθενται σε ισχύ σήμερα (22/12/2017) από την 10.00 ώρα και μέχρι νεωτέρας, ύστερα από αυτοψία που διενεργήθηκε από επικεφαλής αρμόδιων υφιστάμενων Υπηρεσιών μας, σε συνεργασία με συναρμόδιους φορείς (Επικεφαλής Συντονιστής Αποχιονισμού Π. Ε. Αρκαδίας).
3. Η απόφαση υλοποιείται με την τοποθέτηση κινητών πινακίδων (P–7) (P-27) (P-28) (P-59) και των λοιπών ρυθμιστικών πινακίδων.
– Η τοποθέτηση και αφαίρεση των ως άνω κινητών πινακίδων, θα πραγματοποιείται με μέριμνα και ευθύνη του Τμήματος Τροχαίας Αυτ/δρόμων Ανατ. Πελοποννήσου και «ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.»

Ουρές στα διόδια και μπόλικο χιόνι στην εθνική οδό Καλαμάτας – Τρίπολης
To Top