Μεσσηνία off road

Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας: Την Κυριακή εξόρμηση στο φαράγγι του Φονέα και στη Σαϊδόνα

Το απαράμιλλης ομορφιάς φαράγγι του Φονέα θα διασχίσει αυτή την Κυριακή ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας. Στο φαράγγι τα μέλη του Ορειβατικού θα φτάσουν πεζοπορώντας από τη Σαϊδόνα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα όποιος θέλει να διανυκτερεύσει το Σάββατο το βράδυ στον πύργο παπαστάθη.

O Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας επισημαίνει χαρακτηριστικά: “Η επόμενη εξόρμηση του συλλόγου θα γίνει την Κυριακή 24-9-17 στη περιοχή της Μάνης στο όμορφο φαράγγι της Νούπαντης. Η Νούπαντη, ή διαφορετικά φαράγγι του Φονέα, βρίσκεται μεταξύ Καρδαμύλης και Στούπας και η κατάληξή του είναι η ομώνυμη και πολύ γνωστή παραλία του Φονέα.

Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από τη Σαϊδόνα από όπου θα προσεγγίσουμε το φαράγγι. Στο τέρμα της πορείας θα κολυμπήσουμε στην πανέμορφη παραλία του Φονέα.

Επίσης για όσους θέλουν υπάρχει η δυνατότητα να επισκεφτούμε τη Σαϊδόνα από την προηγούμενη μέρα, όπου θα φιλοξενηθούμε και διανυκτερεύσουμε στον πύργο Παπαστάθη.

Ώρες πορείας: 4

Βαθμός δυσκολίας: 2+

Για το πρόγραμμα της Κυριακής θα ξεκινήσουμε το πρωί στις 8:00 από τα γραφεία μας. Η ομάδα που θα ξεκινήσει από το Σάββατο θα αναχωρήσει το απόγευμα.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου (κάθε βράδυ μετά τις 9:00, τηλ 27210 97733) και στα τηλ.: 6976830694, 6972719232.

Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας: Την Κυριακή εξόρμηση στο φαράγγι του Φονέα και στη Σαϊδόνα
To Top