ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ολοκληρώθηκε η λοταρία για τις συναλλαγές του Μαρτίου

Ολοκληρώθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων η νέα δημόσια κλήρωση -φορολοταρία με “λαχνούς” προερχόμενους από τις συναλλαγές με “πλαστικό” ή “ηλεκτρονικό” χρήμα, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο του 2018.

Στη νέα δημόσια κλήρωση, που διενεργήθηκε στις 6:00 το απόγευμα, συμμετείχαν – με δεκάδες, εκατοντάδες ή ακόμη και με χιλιάδες λαχνούς ο καθένας – πάνω από 4 εκατομμύρια φορολογούμενοι οι οποίοι πραγματοποίησαν εντός του Μαρτίου του 2018 συναλλαγές με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή με άλλα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής, για την αγορά αγαθών ή τη λήψη υπηρεσιών.

Οι λαχνοί με τους οποίους συμμετείχε κάθε φορολογούμενος (πλήθος και αριθμοσειρά) έχουν αναρτηθεί μέσω μιας νέας ηλεκτρονικής εφαρμογής του συστήματος TAXISnet, η οποία είναι διαθέσιμη στον δικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi. Στην ίδια εφαρμογή ο κάθε φορολογούμενος μπορεί να δει αν κέρδισε η όχι. Το εάν κέρδισε ο φορολογούμενος μπορεί να το διαπιστώσει και εφόσον τού έχει σταλεί σχετικό μήνυμα ειδοποίησης στον λογαριασμό του σύστημα ΤΑΧΙSNET.

Από την κλήρωση προέκυψαν 1.000 λαχνοί σε καθέναν από τους οποίους αντιστοιχεί χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ. Κληρώθηκαν επίσης κι άλλοι 1.000 αναπληρωματικοί λαχνοί. Σε περίπτωση που περισσότεροι από έναν τυχεροί λαχνοί ανήκουν στον ίδιο συμμετέχοντα, αυτός δικαιούται το έπαθλο των 1.000 ευρώ μόνο μία φορά. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί στην περίπτωση αυτή, αντικαθίστανται από τον 1ο, τον 2ο κ.ο.κ. από τους αναπληρωματικούς λαχνούς.

Η απονομή των επάθλων γίνεται από την Α.Α.Δ.Ε.. Τα χρηματικά έπαθλα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό που οφείλει να έχει δηλώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος, για το σκοπό αυτό, στο σύστημα TAXISnet και στον οποίο απαιτείται να εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος.

Ολοκληρώθηκε η λοταρία για τις συναλλαγές του Μαρτίου
To Top