Τουρισμός

Oικονομική Επιτροπή: Zητείται ανάκληση της απόφασης και λήψη νέας για το θέμα της προβολής της Καλαμάτας μέσω Social Media

“Εκ παραδρομής δεν υπεβλήθη εγκαίρως το αίτημα στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων” παραδέχεται ο Δήμος 

Επανέρχεται στην Οικονομική Επιτροπή αύριο, το θέμα της έγκρισης για την τουριστική καμπάνια του Δήμου Καλαμάτας στα Social Media. O λόγος που επανεισάγεται το ίδιο θέμα, το οποίο παρεμπιπτόντως είχε εγκριθεί την προηγούμενη εβδομάδα, είναι, όπως αναφέρεται στη νέα εισήγηση, ότι “ εκ παραδρομής δεν υπεβλήθη εγκαίρως το πρωτογενές αίτημα στο ΚΗΜΔΗΣ, με αποτέλεσμα η απόφαση της Οικονομική Επιτροπής να στερείται ερείσματος”, που σημαίνει ότι η απόφαση που εγκρίθηκε είναι “στον αέρα”, αφού δεν υποβλήθηκε εγκαίρως στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων όπως απαιτεί η νομοθεσία.  Οπότε ζητείται η ανάκληση της απόφασης της προηγούμενης εβδομάδας και η λήψη νέας με το ίδιο θέμα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΧΟΣ

Το θέμα της καμπάνιας τουριστικής προβολής στα social media λοιπόν επανέρχεται στην Οικονομική Επιτροπή, με περισσότερες διευκρινίσεις ως προς τα ποσά, αλλά και αναφορά σε ανάδοχο που θα αναλάβει τη σχετική υπηρεσία, κάτι που δεν αναφερόταν ρητά στην προηγούμενη εισήγηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος θα διαθέσει και ορθώς,  5.700 ευρώ, για προβολή της Καλαμάτας στα social media, εκ των οποίων τα 2.400 θα είναι χορηγούμενες διαφημίσεις. Το στοίχημα είναι να δει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος τις ομορφιές της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής και να πεισθεί να επισκεφτεί το Δήμο μας.

Στη νέα εισήγηση  που εξειδικεύει το ποσό που θα δοθεί για χορηγούμενη διαφήμιση, διευκρινίζονται οι εργατοώρες που θα απαιτηθούν, ενώ γίνεται ρητή αναφορά σε ανάδοχο που θα αναλάβει τη σχετική παροχή υπηρεσιών, και διευκρινίζεται ότι για την πληρωμή του  θα πρέπει να πληρούνται μια σειρά προϋποθέσεις.

Μαίρη Περδικέα

 

Διαβάστε και αυτό:

Οικονομική Επιτροπή: 5.700 ευρώ για την τουριστική προβολή της Καλαμάτας στα social media

Oικονομική Επιτροπή: Zητείται ανάκληση της απόφασης και λήψη νέας για το θέμα της προβολής της Καλαμάτας μέσω Social Media
To Top