ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονομάκου: “Πήραμε ευχές και δύναμη από τον Μητροπολίτη γιατί έχουμε δύσκολο αγώνα”

Την πρώτη της δήλωση μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της έκανε στην κάμερα του Messinialive η Μαρία Οικονομάκου.

“Ήρθαμε για να ευχηθούμε χρόνια πολλά και μακροημέρευση στον αγαπητό μας σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας και να πάρουμε δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε, γιατί ο αγώνας που μας περιμένει είναι πολύ μεγάλος για το καλό της πόλης”, δήλωσε η Αντιδήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Οικονομάκου στην κάμερα του Messinialive το πρωί, μετά την επίσκεψη της για να ευχηθεί στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομο.
Η κυρία Οικονομάκου λίγα μέτρα πριν κατέβει τις σκάλες, βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από την Ελένη Αλειφέρη που δήλωσε και εκείνη υποψηφιότητα την ίδια ημέρα, αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα ούτε χαιρετισμό, κάτι που έκανε με την Πρόεδρο της Δημοτικής ενότητας Καλαμάτας Τασούλα Φοίφα που συνόδευε την κ.Οικονομάκου.
Είχαν χαιρετηθεί νωρίτερα πάντως…

Τα … σενάρια που ήθελαν τις δυο κυρίες, πριν ανακοινώσουν υποψηφιότητα, να συζητάνε το θέμα της κοινής καθόδου είναι απλά “φανταστικά”…

To Top