ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλειφέρη: “Είμαι υποχρεωμένη να εισφέρω με τη γνώση και την εμπειρία μου”

Tην πρώτη της δήλωση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για δήμαρχος Καλαμάτας έκανε η Ελένη Aλειφέρη το πρωί στην κάμερα του Messinialive, αμέσως μετά την παρουσία της στα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Μεσσηνίας.
Η κυρία Αλειφέρη-Καραθανάση ευδιάθετη τόνισε ότι “ο Μητροπολίτης στέκεται με πολλή σύνεση και τόλμη και είναι πυξίδα για εμάς ο τρόπος του. Χρόνια πολλά να έχει πάντα υγεία, να έχει δύναμη να μας αγαπάει να μας συμβουλεύει και να μας δείχνει πως θα πρέπει να διαχειριζόμαστε και τα δημόσια πράγματα”.

Και συνέχισε: “θεωρώ ότι στη νέα εποχή που ανοίγει, με την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου που όλοι νομίζουμε ότι υπάρχει μία ασάφεια για το πώς θα λειτουργήσει και μία έντονη κριτική, πιθανόν να υποχρεωθούμε να υπηρετήσουμε αυτό το σύστημα, άρα λοιπόν θεωρώ για τον εαυτό μου ότι οι άνθρωποι οι οποίοι έχουμε την εμπειρία, την γνώση αλλά και το καταστάλαγμα από τον θεσμό της αυτοδιοίκησης, είμαστε υποχρεωμένοι και έτσι νιώθω ότι είμαι υποχρεωμένη σε αυτή τη νέα μεταβατική περίοδο να εισφέρω αυτό που νιώθω ότι έχω και θα εισφέρω με πολύ πολύ μεγάλη διάθεση πραγματικά προσφοράς”.

Λίγο νωρίτερα η κ.Αλειφέρη είχε βοηθήσει μια ηλικωμένη κυρία να κατέβει τα σκαλιά, σε μια κίνηση που σχολιάστηκε θετικά από τους παριστάμενους!

To Top