Βιβλίο

“Οι ρίζες της ανομίας”: Παρουσίαση βιβλίου στη Μπουκαδούρα

Το βιβλιοπωλείο βιβλιόπολις και οι εκδόσεις Αρμός παρουσιάζουν το βιβλίο των Θανάση Κουραβέλου και Θανάση Πολλάτου “Οι ρίζες της ανομίας” το Σάββατο 26 Μαΐου στις 7.30μμ στον πολυχώρο αναψυχής και πολιτισμού Μπουκαδούρα (πάρκο Λιμενικού Καλαμάτας).

Ο Θανάσης Πολλάτος γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Ερμούπολη της Σύρου. Σπούδασε οικονομικά και φιλοσοφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου και εκπόνησε με επιτυχία τη διδακτορική του διατριβή με θέμα τη φιλοσοφία του Γάλλου φαινομενολόγου Μωρίς Μερλώ-Ποντύ. Συμμετείχε στη συντακτική ομάδα του περιοδικού Μάγμα (2007-2010), ενώ κείμενά του έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά.

Ο Θανάσης Κουραβέλος γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1976. Σπούδασε Οικονομικά στον Πειραιά. Εξέδωσε τον ανθρωπολογικό τόμο Κοινωνίες μοιράσματος: οι σύγχρονοι απλοί τροφοσυλλέκτες (Πολιτειακές Εκδόσεις, 2009). Επιμελείται τον διαδικτυακό τόπο http://www.politeiako.gr/. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στις Ελληνικές Σπουδές και τη θεωρία του φιλελεύθερου πολιτειοκρατισμού.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι :
Παναγιώτης Σιαβελής
– Βασίλης Χάντζος

– ο συγγραφέας του βιβλίου Θανάσης Κουραβέλος

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

ΠΗΓΗ VIDEO: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

To Top