ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Οι Γκόρτσοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν θέση στην Τριφυλία και τη Μεσσηνία”

“Στις 7 Ιουλίου τους στέλνουμε σπίτι τους”- ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Γι’ αυτό θα ηττηθεί συντριπτικά και ταπεινωτικά ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου γιατι εν έτει 2019 και λίγες μέρες πριν τις εκλογές γυρνάνε σαν θίασος Γκόρτσων τις πόλεις και τα χωριά της Μεσσηνίας με το ρόλο αυτό να έχει φορεθεί στο πετσί του υποψήφιου βουλευτή και τέως ΥπΕΣ κ. Αλέξη Χαρίτση, όπως έγινε και στην Τριφυλία και την Κυπαρισσία.
Στην Κυπαρισσία είχε και βαστάζους τον Εμπορικό Σύλλογο που διαβάσαμε (σε δημοσιεύματα από το γραφείο του κ. Χαρίτση) ότι του έδωσε το σύμβολο της πόλης, το αρχαίο νόμισμα της Κυπαρισσίας. Πάλι καλά που δεν απαίτησαν να συνεδριάσει το Δ.Σ. Τριφυλίας για να του δώσουν το κλειδί της πόλης.
Γιατι τέτοια κολαούζα;
Γιατι τέτοια υποτακτικότητα;
Επικοινωνιακή προβολή για ψηφοθηρία. Και για να δέσει το επικοινωνιακό τέχνασμα δημοσιεύει και ο τέως ΥπΕΣ για χρηματοδοτήσεις εκατομμυρίων στην Τριφυλία.
Χαριστικά έγιναν χρηματοδοτήσεις; Πουλάνε υποχρέωση για αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν;
Χρήματα δικά μας, των φορολογουμένων είναι από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και χρήματα από προγράμματα της Ευρώπης, στην οποία το καλοκαίρι του 2015 μας κράτησε η ΝΔ, σε αντίθεση με τους ιδεοληπτικούς του ΣΥΡΙΖΑ που κάποιοι ακόμη και τώρα καλοβλέπουν τη δραχμή. Χρήματα γιατι υπήρχαν μελέτες και αιτήματα.
Τίποτα δεν μας χάρισαν. Για τίποτα δεν τους έχουμε υποχρέωση. Οι Τριφύλιοι έστειλαν δυνατό μήνυμα στην κάλπη των Ευρωεκλογών.
Θα στείλουν στα σπίτια τους, τους Γκόρτσους του ΣΥΡΙΖΑ, της χειρότερης κυβέρνησης που κατέστρεψε τα πάντα λεηλατώντας κόπους και αγωνίες των νοικοκυριών τους και ισοπεδώνοντας αρχές, αξίες και ιδανικά του Ελληνικού έθνους και ξεπουλώντας τα ιερά και όσια της πατρίδας μας.
Την Κυριακή 7 Ιουλίου τους αφήνουμε στο παρελθόν γιατι εκεί ανήκουν, στο παρελθόν που είναι κολλημένοι και οι Έλληνες δεν επιτρέψαμε να μας γυρίσουν πίσω. Γκόρτσοι δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Κυριακή 7 Ιουλίου ΣΥΡΙΖΑ και συφερτός του, σπίτι τους.

“Οι Γκόρτσοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν θέση στην Τριφυλία και τη Μεσσηνία”

Δημοφιλέστερα

To Top