Μπούζα: Η δημόσια συγνώμη πότε θα δοθεί;
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπούζα: Η δημόσια συγνώμη πότε θα δοθεί;

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

Πριν λίγους μήνες ζήσαμε πρωτοφανείς καταστάσεις στη Μεσσηνία από δημοσιογραφούντες που συσκότισαν και προσπάθησαν να ευτελίσουν το αυτοδιοικητικό πεδίο με εκτιμήσεις, σχολιασμούς, τηλεδίκες και λάσπη εναντίον της Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου, ακόμη και μπούλινγκ, εναντίον αιρετών, που τόλμησαν να πουν την αλήθεια.
Πρωτοστατούντες στη λάσπη και στην παραπληροφόρηση των πολιτών και αυτοδιοικητικοί, συνειδητοί διαστρεβλωτές της πραγματικότητας και των γεγονότων, αποσκοπούντες στον πολιτικό αφανισμό του περιφερειάρχη κ.Τατούλη και της Περιφερειακής Αρχής και επιτελούντες έργο, για το οποίο επιβραβεύτηκαν κιόλας.
Σήμερα όμως, τα γεγονότα τους διέψευσαν και αποκατέστησαν τη βαρβαρότητα που ζήσαμε.
Εντάχθηκε όπως ήταν φυσικό, λόγω της σοβαρής δουλειάς που είχε γίνει από πλευράς Περιφέρειας, το έργο του αλιευτικού καταφυγίου Μαραθόπολης, στο ΕΣΠΑ και στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014 – 2020 .
Παρά ταύτα ακόμη και σήμερα, συγκεκριμένοι δημοσιογραφούντες παραπληροφορούν, κάνοντας αναφορές για «νέα εξαγγελία για το αλιευτικό Μαραθόπολης» και πως την….προηγούμενη φορά το σχέδιο ναυάγησε, λόγω ελλείψεων στο φάκελο που είχε κατατεθεί τον Οκτώβριο…κάτι φυσικά αναληθές.
Βέβαια η λάσπη έμεινε (όπως και για το δρόμο της Βάλτας και για πολλά ακόμη έργα), η συγνώμη δεν ήρθε και οι πολίτες άλλοι επηρεάστηκαν στις αποφάσεις τους για την Περιφέρεια, από τα ψέματα και άλλοι όχι. Το αποτέλεσμα είναι, πως η συνεχής διαστρέβλωση της πραγματικότητας και των πραγματικών περιστατικών, από κέντρα που εμμένουν στην πολεμική αυτή, προσβάλλει την κοινωνία, προσβάλει τους θεσμούς, προσβάλει την νοημοσύνη των πολιτών.
Επιτέλους λίγη σοβαρότητα θα ήταν χρήσιμη.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ
Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Θεμάτων Μεσσηνίας

Μπούζα: Η δημόσια συγνώμη πότε θα δοθεί;
To Top