ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΟΕΒΕ Μεσσηνίας για τις εκλογές στο Επιμελητήριο

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

“Ως Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας, συγχαίρουμε όλους τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν ως υποψήφιοι στην εκλογική διαδικασία του επαγγελματικού τους φορέα, αλλά και όλους όσους προσήλθαν να εκφράσουν τις προτιμήσεις τους και τη στήριξή τους σε πρόσωπα και συνδυασμούς.
Ευχόμαστε καλή θητεία στο νέο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Βαγγέλη Ξυγκώρο, στους νέους επιμελητηριακούς συμβούλους, και καλή συνεργασία, τόσο μεταξύ τους, όσο και με τους θεσμοθετημένους και συνδικαλιστικούς φορείς του Νομού μας.
Επιπλέον χαιρετίζουμε και συγχαίρουμε τα μέλη μας, τα οποία συμμετείχαν στον εκλογικό αγώνα ως υποψήφιοι, και δηλώνουμε ότι θα είμαστε εδώ, όπως πάντα, προκειμένου να ενώσουμε της δυνάμεις μας, με όλους τους φορείς, ώστε να διαφυλάξουμε και να προωθήσουμε τα συμφέροντα των μελών μας στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου .
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο”.

Για την ΟΕΒΕΣ Νομού Μεσσηνίας,
Ο πρόεδρος
Βασιλόπουλος Π. Αθανάσιος

Η ΟΕΒΕ Μεσσηνίας για τις εκλογές στο Επιμελητήριο
To Top