ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδεύει προς … Ρίο ο Μπέζος;

Η μεγάλη αναστάτωση και η δυσλειτουργία του μεγαλύτερου Νοσοκομείου της Πελοποννήσου, του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου των Πατρών – Ρίο, έχει προκαλέσει σοβαρό “πονοκέφαλο” στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Εδώ και δυο εβδομάδες εκτός Νοσοκομείου Ρίου έχει τεθεί ο Διοικητής Θεόδωρος Πισιμίσης, ο οποίος εκλήθη να μεταβεί στην Αθήνα και σε συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας, του ζητήθηκε η παραίτηση, εκείνος αρνήθηκε, και τελικά του ανακοινώθηκε πως απομακρύνεται από την θέση του από τις 14/5, ενώ την Πέμπτη υπέβαλε την παραίτησή της και η υποδιοικήτρια Ειρήνη Κωνσταντοπούλου.
Και οι δύο θέσεις του ΠΝΠ αναμένεται να προκηρυχθούν, ενώ μέχρι τότε χρέη διοικητή θα εκτελεί ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας καθηγητής Ιωάννης Τσολάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MessiniaLive το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για να αναλάβει την Διοίκηση του ΠΓΝΠ και να …γιατρέψει τις πληγές του, είναι αυτό του Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργου Μπέζου.

Ο κ.Μπέζος εμφανίζεται αυτή την ώρα ως η ιδανικότερη λύση, αφού στο Υπουργείο τον θεωρούν επιτυχημένο, μεθοδικό, αποτελεσματικό και κυρίως έχει τον τρόπο “να ενώσει τα σπασμένα” που έχουν δημιουργηθεί…

Κι επειδή από την Δευτέρα 21/5 το πρόβλημα στο Ριο θα μεγαλώσει αφού αποφασίστηκε η αναστολή επ’ αόριστον όλων των προγραμματισμένων χειρουργικών επεμβάσεων, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας βρίσκεται υπό πίεση για άμεσες αποφάσεις.

Οδεύει προς … Ρίο ο Μπέζος;
To Top