Επιχειρείν

Νοικιάστηκε η πρώην “Μπουκαδούρα”!

ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ!

Ξαναβγήκε σήμερα το μεσημέρι σε δημοπρασία το ισόγειο κτήριο που στέγαζε την “Μπουκαδούρα”, στο Λιμάνι Καλαμάτας και τελικά μετά από έντονο ενδιαφέρον τριών επαγγελματιών της Καλαμάτας που έδωσαν μάχη για να το αποκτήσουν, ο χώρος μισθώθηκε και θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως άλλωστε ρητά προέβλεπε και η δημοπρασία.

Η τιμή εκκίνησης για το μηνιαίο μίσθωμα ορίσθηκε στα 250 ευρώ, ωστόσο λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος ακολούθησε “ράλι” προσφορών με αποτέλεσμα το μηνιαίο ενοίκιο να εκτιναχθεί στα στα 780 ευρώ τον μήνα!
Πλειοδότησε η καταξιωμένη σεφ πολύ γνωστού ξενοδοχειακού συγκροτήματος Έφη Παπαδάκου, με πληρεξούσιο, ενώ ενδιαφέρον έδειξαν δυο γνωστοί επιχειρηματίες του χώρου που διαθέτουν ήδη καταστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Messinialive το κατάστημα θα λειτουργήσει το επόμενο δίμηνο έχοντας ως ατού την ελληνική κουζίνα με μια πιο σύγχρονη ματιά και θα δημιουργήσει ένα περιβάλλον φιλικό για τις οικογένειες και τα παιδιά!

Να θυμίσουμε πως η πρώην “Μπουκαδούρα” έμεινε κλειστή για 13 μήνες αλλά φαίνεται πως το πανέμορφο πάρκο θα αποκτήσει και πάλι φώτα, αρώματα και ζωή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

Σε δημοπρασία και πάλι η “Μπουκαδούρα”-Έρχεται και μίνι ανάπλαση του πάρκου του Λιμενικού Ταμείου

Νοικιάστηκε η πρώην “Μπουκαδούρα”!
To Top