ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας: Καθολική επικράτηση των υποψηφίων της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές

H ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά την ιστορική νίκη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές, έγινε το επόμενο βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που επιθυμούν οι πολίτες. Η καθολική επικράτηση των υποψηφίων που προέρχονται από τη ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές διαμορφώνει ένα νέο τοπίο στον αυτοδιοικητικό χάρτη της Χώρας και δείχνει ότι και στην αυτοδιοίκηση γυρίζουμε σελίδα.
Τα μέλη της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας, αλλά κι εγώ προσωπικά θα θέλαμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε το Μεσσηνιακό λαό για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξε στα αυτοδιοικητικά πρόσωπα, που ανήκουν στην παράταξή μας.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι επιλογές του θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες του Κλεισθένη και να οδηγήσουν τον τόπο τους στο δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας.
Θέλουμε να συγχαρούμε νέο Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, τον νέο Δήμαρχο Τριφυλίας, κ. Γιώργο Λεβεντάκη, τον νέο Δήμαρχο Μεσσήνης κ. Γιώργο Αθανασόπουλο, τον Δήμαρχο Πύλου Νέστορος κ. Τάκη Καρβέλα, τη νέα Δήμαρχο Οιχαλίας κα Γιώτα Γεωργακοπούλου και τον Δήμαρχο Δυτικής Μάνης κ. Δημήτρη Γιαννημάρα.
Όλοι οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι στο Νομό είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων, όπως άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, στελέχη της ΝΔ, που δεν κατάφεραν να εκλεγούν αλλά παρ’ όλα αυτά έδωσαν έναν έντιμο και πολιτισμένο αγώνα.
Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε τον Παναγιώτη Νίκα για τη νίκη του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει την ελπίδα μας πραγματικότητα για αντιστροφή της πορείας της Πελοποννήσου σε αναπτυξιακή τροχιά.
Θα ήθελα να τονίσω ότι το αποτέλεσμα αυτό, με τους έξι Δήμους και την Περιφέρεια Πελοποννήσου κερδισμένα από στελέχη της Ν.Δ., ήρθε ως επισφράγιση και δικαίωση των επιλογών του πρόεδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρ. Πρωθυπουργού και Βουλευτή Μεσσηνίας Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι ήταν σε συνεχή και άμεση συνεργασία και δεύτερον στην προσφορά και την προσπάθεια που κατέβαλαν τα κομματικά στελέχη του νομού, τα οποία επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά για τον αγώνα τους.
Με αίσθημα ευθύνης για τον τόπο συνεχίζουμε ακούραστα για να αλλάξουμε οριστικά σελίδα για τον τόπο στις επικείμενες Εθνικές εκλογές.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ ΝΔ
ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας: Καθολική επικράτηση των υποψηφίων της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές
To Top